ASOCIAȚIA MICNEWS DĂ STARTUL CAMPANIEI AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR

ONG

Școala iată iată începe. Părinții își iau voinicii și dau fuga pe la cumpărături, ca să reușească să-i pregătească de noul an școlar.  Unii pici merg pentru prima dată la studii, au primul clopoțel.

Fiecare caiețel, pix, penar și mult așteptatul ghiozdan le transmite micuților un amalgam întreg de emoții. Îmi amintesc momentul când am mers în clasa întâi, mi se făcea inima precum un purice și roșeam la fiecare întrebare. Habar n-aveam de ce mă așteaptă și ce-i cu toată mulțimea asta de oameni.

Cu toate astea, ardeam de nerăbdare să mă laud colegilor cu bunătățile colorate din ghiozdan. Dar, uite că, există copii, părinții cărora nu au posibilitatea să le ofere odorașilor săi ghiozdanul plin cu emoții frumoase. Așa că, ne-am gândim să lansăm un proiect sau, mai bine zis, o campanie, care ar susține micii școlari.

Ne dorim să facem fericiți 90 de copii din localitățile Pantelimon, Petrechioaia, Cernica si Jud. Iasi, Comuna Bals.

Există 2 posibilități de a susține micii prichindei. Una, e să donați ghiozdanul cu cele necesare, chiar gătit de voi, ori să susțineți campania  AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR.

  Fiecare donator va primi un reportaj foto și video pentru transparența campaniei AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR. 

Deci: 10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și tot ce îți mai poftește inima. 

Campania  AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR.  se va desfășura în perioada 26-30 august și sperăm cu ajutorul oamenilor super faini, să colectăm suma de 25 000 lei sau ghiozdanele pline cu bunătăți colorate și emoții frumoase.  

Educația este cea mai sigură cale de a scăpa de sărăcie. Ajută-ne să creștem un viitor prosper!

Pentru informații despre localizarea sediului sau oricare alte informații, ne poți contacta la numărul 0739.570.999, coordonator campanie: Mihai Căldăraru

Mihai Caldararu MicNews