“Asigurarile medicale private vor deveni deja un lucru obisnuit pana in anul 2015”



Traditionalul deja abonament limiteaza pacientul care poate primi astfel serviciile medicale doar in cadrul unei anumite clinici, venind in contradictie cu politica „LIBEREI ALEGERI”, promovata de Guvern.

"Guvernul trebuie sa inteleaga ca serviciile medicale private, dreptul la alegerea facilitatilor in care aceste servicii pot fi acordate,  corelate cu asigurarile medicale private reprezinta  singura solutie de iesire din aceasta catastrofa spre care se indreapta sistemul medical ", a mai spus Levy.

Declaratiile au fost facute in cadrul unei intalniri private a comunitatii oamenilor de afaceri din Bucuresti.  

 

Note pentru editori:

MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si este prezenta pe piata din Romania inca din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datorita serviciilor de calitate exceptionala si punerea clientilor pe primul plan.

Cei care aleg pachetele de sanatate oferite de MediHelp au libertatea de a vedea orice medic doresc, in orice clinica sau spital, de stat sau private, din Europa.

Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Alexandra Din, Customer Service Officer, tel: +4 021 222 05 93,  www.medihelp-assistance.com  

 

 

medihelp medihelp asigurari asigurari medicale asigurari private medihelp stiri