Aplica pentru angajari in videochat la un studio de top si bucura-te de cele mai bune conditii de lucru!

Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut multe oportunitati de munca in mediul online, iar una dintre cele mai profitabile meserii pe care o poti practica pe internet este cea de model de videochat. Aceasta industrie ofera posibilitati de castig uimitoare si o multime de beneficii de care nu te vei bucura in alt domeniu.


Tot mai multe tinere isi doresc o cariera de model online, iar daca te numeri printre ele, trebuie sa stii ce conditii iti pune la dispozitie o oferta buna de angajari in videochat. Daca alegi sa lucrezi in cadrul unui studio prestigios, vei avea sansa unei cariere de succes si iti vei putea indeplini toate visele, datorita castigurilor fabuloase pe care le vei avea. Cel mai mare studio de profil din Romania este Studio 20, cu o experienta de peste 18 ani in industria divertismentului online. 


Ofertele de angajari videochat la Studio 20 sunt cele mai cautate in momentul de fata, deoarece conditiile de lucru sunt excelente, iar castigurile sunt pe masura. 


Cat poti sa castigi lunar ca model online?


Daca esti in cautarea unui job cu adevarat profitabil, atunci cel mai indicat ar fi sa aplici pentru o oferta de angajari videochat oferita de un studio de top. In acest mod, te vei bucura de castiguri de ordinul miilor de dolari pe luna, cu un comision de 50% din totalul incasarilor. La Studio 20, acest comision poate ajunge pana la 65% prin intermediul grilei de bonusare, iar astfel poti castiga lunar chiar si 10.000 de dolari.


Grila de bonusare Studio 20:


    • Bonus 2%, daca lucrezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

    • Bonus 5%, daca activezi online peste 100 de ore in perioada respectiva;

    • Bonus 5%, in cazul in care castigul tau depaseste 10.000 de dolari in acea perioada;

    • Bonus de fidelitate 5%, pe care il primesti dupa 12 luni de la data angajarii.


In afara de veniturile mari care te vor ajuta sa iti permiti toate lucrurile la care visai, oferta de angajari videochat la Studio 20 cuprinde conditii de lucru excelente, precum:


- Decoruri de lux, camere tematice, tinute deosebite si machiaj profesional;

- Locatii exclusiviste prevazute cu restaurant si spatii de relaxare (salon de masaj, jacuzzi, sala de fitness);

- Training-uri gratuite, cursuri individuale de limba engleza, cursuri de cultura generala si de styling;

- Sustinere permanenta din partea specialistilor din domeniu si campanii de marketing eficiente;

- Tehnologie de ultima generatie si parteneriat exclusiv cu cel mai cunoscut site de videochat Live Jasmin;

- Contract ferm de artist-interpret semnat inca din prima zi de activitate;

- Credite fara dobanda, dupa minim 6 luni de activitate in cadrul studioului de videochat.


Daca esti o tanara ambitioasa, aplica pentru cea mai buna oferta de angajari in videochat. Vei castiga sume colosale de bani, pe care le poti folosi pentru a achizitiona o locuinta, o masina de lux sau pentru a vizita cele mai frumoase locuri de lume. Programeaza un interviu la Studio 20 si, cu siguranta, vei ajunge la concluzia ca este jobul de care ai nevoie!

angajari videochat