Angajarea in videochat - o noua provocare pentru tine

Daca ai auzit pana acum de studiourile de videochat, cu siguranta stii ca in jurul acestora roiesc povesti despre castigurile fabuloase, despre fete indraznete si reteta lor de succes pentru a reusi in viata sau cel putin din punct de vedere financiar. Adevarul este ca acest domeniu sfideaza tot ce tine de reguli clasice si atrage tot mai mult, desigur, prin perspectiva castigurilor de mii de dolari.

Angajarea la videochat este permisiva, fiind vorba de altfel de cerinte decat in orice alt domeniu. Onix Studio, studio din Targu Mures, spre exemplu lanseaza provocarea catre tinerele care doresc sa isi demonstreze ca pot mai mult si ca nu trebuie sa astepte pana cand rasplata muncii apare. Pentru angajari videochat sunt puse la dispozitie oferte care includ:

Program flexibil

Oricine apreciaza maniera prin care poate jongla cu viata privata si viata profesionala. Programul flexibil este un aspect avantajos, munca in videochat fiind despre 3 tipuri de ture. Acest lucru permite sa experimentezi toate variante. In plus, exista variatii de fus orar, intre tine si public, membrii, in conditiile in care munca in sine de la videochat se adreseaza publicului extern. Asadar, vei descoperi ca este chiar profitabil sa lucrezi in ture.

Cadru legal

Poate ca mai intai de toate merita spus ca munca in cadrul studioului Onix este legala. Astfel, exista un contract de colaborare sau carte de munca, dupa preferinte. In tara, exista lege care reglementeaza acest domeniu de activitate, astfel ca cele interesate de acest tip de job vor cunoaste si multumirea de a lucra corect, cu toate drepturile respectate.

Confidentialitate

Orice model are dreptul la viata intima, privata. Respectand acest lucru, site-urile in cadrul careia modelul activeaza nu sunt accesibile in tara. Aceasta masura permite un nivel de confidentialitate privind datele personale si mai ales cadrul de munca. Cu alte cuvinte, modelul este protejat de ideea in sine de a dezvalui unde si cum lucreaza.

Salarii atractive

In videochat sumele posibil de castigat sunt mari, un motiv solid pentru care acest tip de job este dorit. Asadar, salarii intre 700 si 1000 de dolari inseamna remuneratie lunara, cu fluctuatii, in functie de implicarea fiecarui model.

Castigurile atat de ridicate se explica in primul rand prin potentialul financiar al membrilor, public din tari dezvoltate. Mai apoi depinde si de fiecare model, cum se prezinta in fata camerelor, cat de implicata este si cat de mult sta online.

La plata acestor salarii, ce poate fi chiar saptamanala, se adauga si bonusuri, chiar si in cazul in care studioul este recomandat altor tinere. Se adauga sedinte de makeup si sedinta foto, posibilitate de a castiga 80% din castiguri, pentru cele care doresc sa lucreze in zile de sarbatoare.

Onix Studio isi mentine oferta de job in videochat pentru cele interesate. Mai multe detalii se regasesc pe site, in cadrul paginii oficiale, ceea ce inseamna ca exista transparenta si deschidere catre publicul interesat, fara sa existe ocolisuri despre termenii si conditiile de colaborare. Mai multe detalii vezi aici

onix studio angajare videochat videochat onix