Angajarea in videochat - care sunt cerintele?

Videochatul este inca privit de unii ca un subiect tabu, insa principalul motiv este faptul ca nu exista informatii suficiente, ci mai degraba doar prejudecati si mituri care planeaza asupra domeniului.

Exact la fel sta situatia si in cazul celor care poate si-ar dori sa incerce un job in videochat. Care sunt cerintele? Care sunt asteptarile? Si aici exista o serie de idei percepute eronat. Pentru a elimina din nelamuriri, reprezentantii Luxury Studio - luxurystudio.ro - ofera o serie de raspunsuri la aceste intrebari.

Ce conteaza cu adevarat cand te angajezi ca model in videochat?

In cazul studioului mentionat, este vorba despre 4 criterii dupa care se face selectia tinerelor interesate de un job de model.

Prima cerinta se refera la varsta minima de 18 ani necesara pentru angajare, conform reglementarilor legale. Contrar unor idei vehiculate de unele persoane, activitatea de videochat se desfasoara in conformitate cu prevederile legislative, fara a le incalca nicidecum.

Cunostintele de limba engleza sunt de asemenea necesare, intrucat videochatul presupune interactiune cu interlocutori straini, prin intermediul camerelor web. Conversatiile se desfasoara in limba engleza si chiar daca nivelul de cunostinte nu este unul foarte avansat, cei de la Luxury Studio ofera modelelor si cursuri pentru a le ajuta.

Seriozitatea - pentru ca acest element conteaza la orice loc de munca - nu putea sa lipseasca din lista cerintelor. Odata angajata ca model videochat, orice tanara trebuie sa dea dovada de seriozitate si dedicare pentru a putea ajunge la castiguri cat mai mari.

Ambitia este de asemenea necesara, dupa cum mentioneaza reprezentantii Luxury Studio. Sunt cautate femei puternice, ambitioase, care stiu ce isi doresc si care sunt dedicate misiunii de a obtine acele lucruri.

Ce nu conteaza la angajarea ca model in videochat?

Odata lamurita lista cerintelor, merita mentionate si cateva elemente care nu au deloc relevanta in momentul angajarii in videochat - conform celor de la Luxury Studio.

Este vorba despre o prima prejudecata care spune ca cele care vor sa se angajeze in videochat trebuie sa arate intr-un anume fel, sa aiba anumite dimensiuni, sa se incadreze intr-un anumit tipar. Se pare ca o asemenea idee este departe de adevar in cazul Luxury Studio. Aspectul fizic placut conteaza, intr-adevar, insa dimensiunile de 90/60/90 nu sunt nicidecum un criteriu de selectie.

O alta parere eronata se refera la faptul ca in momentul angajarii ca model este necesara experienta. Poate fi adevarat doar in cazul celor care au nevoie de o confirmare, de un vot de incredere acordat personal, care sa le ajute sa fie mai sigure pe ele. In fapt, experienta conteaza prea putin, dupa cum mentioneaza reprezentantii Luxury Studio. Odata angajate, modelele sunt instruite de traineri si sunt sustinute pentru a se putea dezvolta, pentru a putea castiga cat mai mult.

Odata lamurite aceste lucruri, angajarea in videochat devine in fapt ceea ce si este: o sansa de a obtine independenta financiara si nu un subiect tabu asupra caruia planeaza prejudecati si mituri nefondate. Cele interesate de mai multe informatii pot sa acceseze site-ul studioului mentionat: www.luxurystudio.ro.

luxurystudio.ro