Pictura pe numere, o delectare pentru pasionatii amatori de pictat

Pentru cei care isi cauta o activitate placuta, creativa, pictatul poate fi una din recomandari. Desigur, la nivel de arta, pictura nu este pentru oricine. In varianta propusa de Pictura pe Numere regasim insa acces pentru publicul larg la o astfel de activitate. Amatorii si pasionatii, cei curiosi sa incerce au astfel sansa de a picta propriile tablouri.

PicturapeNumere.ro pune la dispozitie kit-uri complete pentru pictura. Acestea contin:

·         Panza de canvas.

·         3 pensule cu grosimi diferite.

·         Tot setul de culori, in recipiente separate, gata de aplicare.

O astfel de varianta de pictura presupune o panza care este numerotata in functie de locul de aplicare al fiecarei culori. Schita desenului este ghidul de care are nevoie cel care picteaza. In final insa, rezultatul este unul spectaculos si nu da de banuit ca au existat linii trasate pe suprafata panzei.

Pictura, o activitate recomandata si celor mici, dar si celor mari

In ultimii ani, specialistii au concluzionat ca o metoda antistres poate fi chiar si coloratul. Astfel au aparut cartile de colorat pentru adulti. Ei bine pictura pe numere poate face parte din aceeasi categorie, a activitatilor recomandate publicului larg, indiferent de varsta. Implica terapia prin culoare, implica atentie si rabdare, exersand asadar abilitati necesare in viata de zi cu zi.

Este arta ce imbina utilul cu placutul. Efectele benefice ale unei astfel de activitati sunt cunoscute pentru toata lumea: relaxeaza, destreseaza, pune focus pe o activitate creativa ce stimuleaza expresivitatea si creativitatea. In plus, dupa ce tabloul a fost pictat in totalitate, poate fi expus pe perete in orice incapere. Este echivalentul decoratiunilor pe care le vedem in magazinele de bricolaj, dar cu satisfactia de a fi facut singur o astfel de lucrare.

Oferit celor mici inseamna o activitate ce ii tine departe de ecrane in primul rand. Pot lucra singuri sau alaturi de parinti, reconectandu-se unii cu altii. Pentru adulti, pictatul este fix evadarea de care au nevoie. Epuizarea fizica si psihica, stresul cotidian contribuie negresit la umbrirea fericirii. Tine de fiecare dintre noi sa gasim metode prin care vibratia pozitiva este in acord cu starea de zi cu zi, sa tinem sub control stresul. Pictatul este una din recomandari, mai ales in varianta in care un tablou pe numere este usor de realizat.

Oferta de kit de la Picturapenumere.ro

In marea diversitate de optiuni o recomandare este de a intelege ce implica costurile. In cazul ofertelor de la Picturapenumere.ro kitul este complet si toate picturile au aceeasi dimensiune si pret. Tematica abordata este multumitoare pentru toate preferintele - natura, peisaje, flori, animale, portrete etc. Exista implicit si categorii specifice pentru copii, el sau ea, pentru o mai usoara alegere in cazul celor care au nevoie de un ghid.

Comanda poate fi facuta online, simplu si rapid. Transportul este gratuit, indiferent de numarul de picturi achizitionate si de asemenea indiferent de locatia destinatarului, fie in mediul rural sau urban, oriunde in tara.

Descopera bucuria din lucrurile marunte, descopera talentul ce zace in tine, poate chiar un hobby, prin pictura pe numere.

pictura pe numere tablouri pe numere picturi pe numere