Anemone poate crea si livra in Bucuresti orice tip de aranjament floral

Evenimentele speciale din viata noastra merita o atentie deosebita. De altfel viata insasi este compusa din aceste clipe. Le pretuim in fel si chip, caci timpul in loc nu il putem opri. Pe masura importantei acestor momente, ne vom dori aranjamente florale pe masura. Pentru o astfel de nevoie apelati la specialistii din domeniu si anume Anemone.

 

Mai mult decat o florarie, decat un shop de nisa, aici veti gasi o echipa pregatita sa va consilieze. Si cu pricepere si viziune, echipa Anemone va ajuta sa realizati aranjamente florale Bucuresti potrivite evenimentelor pe care le celebrati. Pot fi alese de aici flori, buchete de flori si aranjamente pentru nunti, botezuri, funerare, pentru zile onomastice etc.

 

Aranjamentele florale sunt printre cele mai pretentioase

 

Un mix floral nu doar ca va incanta cromatic si olfactiv, dar va fi si o lectie despre creativitate si bun gust. Asadar atunci cand alegeti un aranjament floral aveti din start anumite pretentii. Despre ce se preteaza unui moment, ce culori si tipuri de flori sa alegeti descoperiti de la Anemone.

 

Una din propuneri aici se refera la cutiile cu flori. Acestea fac totul sa arate special prin insusi conceptul de flori ce au drept suport o cutie.

 

Livrare in Bucuresti

 

Un alt serviciu de data aceasta inedit pe care Anemone in pune la dispozitie se refera la serviciul de livrare. Pentru cei care doresc sa faca o surpriza colorata si parfumata celor dragi pot comanda de la Anemone florile care sa ajunga la destinatar. In decurs de cateva ore de la preluarea comenzii livrarea oriunde in Bucuresti va face pe cineva fericit si pe cei care au comandat multumiti ca au descoperit serviciile Anemone.

 

Pentru o eficienta colaborare plata poate fi facuta si online, iar inainte de livrare ceea ce comandati poate fi vazut in fotografiile pe care personalul le pune la dispozitie. Se lucreaza cu transparenta si dedicare pentru fiecare client in parte.

 

Cei interesati sa descopere acest univers al florilor si oferte pentru buchete si aranjamente diverse pot accesa pagina oficiala.

 

 

 

Contact:

 

Bucuresti, Bulevardul Uverturii nr. 80

Telefon: 0721.260.677

E-mail: floraria@anemone.ro