Amckart Reacing Team Pannonia Ring 2012




 

A doua etapa a DUNLOP ROMANIAN SUPERBIKE 2012 (editia cu nr. 5) a avut loc in intervalul 21-22 aprilie 2012 pe circuitul Pannonia Ring din Ungaria, un circuit cu o lungime de 4.740 metri, o linie dreapta de 700 de metri, 11 viraje dreapta si 7 viraje stanga.

Echipa Amckart Racing Team a fost reprezentata de patru piloti: Octavian Negrea #23 si Victor Nemes #100 la categoria Supersport, Daniel Vargolici #131 si Iulian Soros #48  la categoria Superbike.

Prognoza meteo pentru cele doua zile a dat emotii echipelor, dar din fericire nu s-a confirmat iar pilotii s-au bucurat de o temperatura medie de 20 de grade si asfalt uscat.

 

Prima cursa de duminica a fost categoria Supersport (600) unde Octavian Negrea #23 (Amckart Racing Team) a iesit pe primul loc devenind astfel si primul in clasamentul Campionatului Dunlop RoSBK, urmat de Petre Pop (PMC Racing) si Cosmin Costescu (Taifun Racing).

La clasa Superbike, Catalin Cazacu (Taifun Racing) a iesit pe primul loc urmat de Ionut Mistode (BGS Motorsport) aflat initial in pole position, dar care a avut probleme cu motorul pe linia de start. Daniel Vargolici #131 – vice-campionul de anul trecut (Amckart Racing Team) a terminat pe locul 3.

 

SPONSORI: DUNLOP, AMCKART,  TOP GEAR, MOTO MAGIA, MOTOR TEAM

amckart pannonia vargolici negrea rosbk