Ambalajele pentru restaurantul tau sunt disponibile la Snick-Ambalaje

Se spune ca mancarea este mai buna cand o savuram in compania celor dragi. La fel de bine trebuie punctat ca va conta ca un preparat sa fie savuros, insa parte din interesul consumatorului este si despre cum este ambalat un produs. Nu neglijati importanta ambalajelor si a consumabilelor, iar pe acestea le veti gasi la Snick-Ambalaje.com. 

Ambalaje de unica folosinta, adaptate vremurilor actuale

Masurile actuale prevad interzicerea ambalajelor din plastic de unica folosinta. Acestea nu se degradeaza si au un grad mare de poluare. Ca alternativa, pot fi folosite cele din carton, hartie, lemn sau trestie de ce nu, dupa cum suna ofertele regasite la Snick-Ambalaje.com. Ambalaje biodegradabile de la acest furnizor au un rol dublat, pe langa cel de mentinere a conditiilor de igiena in manipularea produselor, au rol estetic, sunt ambalaje corespunzatoare continutului (lichid, solid, de cantitati diferite) si in acelasi timp sunt eco-friendly.

Negresit, alegerea ambalajelor, fie ca vorbim de o pizzerie sau gelaterie, este parte activa din modul in care va promovati. Este o demonstratie a faptului ca sunteti atenti la fiecare detaliu. Ca forma, cromatic, dar si privind calitatea ambalajelor aveti sansa de a va face cunoscuti in randul clientilor, dar si tinuti minte! 

Ofertele de la Snick-Ambalaje.com

In catalogul celor de la Snick regasim ambalaje atat de diverse, ce deservesc nevoii celor care activeaza in domeniul Horeca. Vorbim despre restaurante, cafenele, cofetarii sau cei care au firma de catering, cei care organizeaza evenimente etc. Pentru orice tip produs, aici veti gasi si ambalajul potrivit.

Pentru fiecare produs in parte online veti regasi variante diverse - de culoare, volum, diametru etc. Acestea pot fi achizitionate si online, in cantitatile dorite, in set sua bax. Si pentru ca orice afacere care merge ca pe roate presupune un cumul de eforturi constante, stocul  necesar de ambalaje nu trebuie sa fie o grija pentru voi. Snick-Ambalaje pregateste comenzile in aceeasi zi, daca acestea au fost plasate pana la ora pranzului, livreaza oriunde in tara si asigura gratuitate pentru comenzi mai mari de 499 de lei. De altfel in functie de valoarea comenzii pot fi obtinute si discounturi, de 5 pana la 10%.

Veti gasi aici mai mult decat un furnizor, ci un aliat al afacerii voastre in Horeca. Aliniati-va tendintelor actuale, alegand ambalaje biodegradabile, 100% compostabile. Daca aveti nevoie de convingere, puteti solicita livrarea de mostre, caci nimic nu este mai relevant ca testul practic. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

snick-ambalaje.com