Alma Parchet - Acasă într-un mediu durabil, natural și ecologic

La inceput de an, Alma Parchet aduce modificări brandului, mai exact o nouă siglă. Nuanțele verzi au fost înlocuite de cele maro, iar lăstarul înfrunzit s-a transformat într-o casă. 

Noua siglă simbolizează valorile pe care Alma Parchet le respectă – natura, ecologia, lemnul și casa, care este un simbol de sine stătător. Casa simbolizează refugiul personal, locul în care ne simțim în siguranță și putem visa în voie.  Este o extensie a personalității și stilului individual. De aceea Alma Parchet încurajează amenajarea spațiului potrivit propriei personalități, fără compromisuri. 

Aceste elemente ilustrează principiile și valorile care se află în spatele brandului – respectul pentru natură și importanța acordată spațiului personal, acel „acasă”.

Despre Alma Parchet

Alma Parchet este o companie specializată în comercializarea,  montarea și finisarea pardoselilor din lemn (parchet din lemn masiv și parchet stratificat) și a treptelor din lemn.  Reprezentații firmei au ales să furnizeze pardoselile și treptele din lemn pentru ca sunt trainice, pot fi recondiționate în timp și sunt ușor de încadrat în orice stil.

Parchetul stratificat poate fi dublu sau triplu-stratificat. Este disponibil într-o largă varietate de esențe și culori și este alegerea ideală pentru sistemul de încălzire prin pardoseală.  Spre deosebire de cel stratificat, parchetul masiv este alcătuit dintr-un singur strat de lemn. Treptele din lemn sunt trainice și estetice. Lemnul este un material natural și cald, așa că vă bucurați de confort la fiecare pas, chiar și fără papuci.  

Alma Parchet oferă consiliere de specialitate în alegerea tipului potrivit de lemn pentru locuința și proiectul dumneavoastră. De asemenea, oferă servicii la cheie, de la consiliere și furnizare, la livrare și până la montaj. 

Persoană de contact : Georgiana Enache

E-mail: georgiana@superparchet.ro

Website: 

http://almaparchet.ro/

alma parchet parchet lemn parchet stratificat parchet lux cel mai frumos parchet