Alexandra Ungureanu intr-o vizita JOY la Kult StudioEmisiunea de divertisment JOY LA 9 continua cu episodul 8, joi 13 mai, de la ora 21:00, live pe www.joyla9.ro. Au trecut nu mai putin de patru episoade fara tonurile sensibile ale unei voci feminine. Asa ca invitata trupei Sensor pentru episodul 8 din JOY LA 9 este interpreta Alexandra Ungureanu. Vocea ei va alunga orice umbra pe care ar putea-o aduce cifra 13 asupra sesiunii de live jamming din Kult Studio.

 

Alexandra Ungureanu a fost prinsa in mirajul muzicii inca din copilarie. Inainte sa mearga la scoala, lua deja lectii de canto si pian. Mai  tarziu, in adolescenta, a studiat chitara. Efortul si pasiunea i-au fost rasplatite prin rezultate remarcabile la concursurile de muzica la care a participat. De-a lungul timpului, in repertoriul artistei au intrat piese compuse de Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Teicu, Cornel Ilie. In 2001, Alexandra Ungureanu isi face simtita prezenta in scena dance din Romania, datorita colaborarii cu trupa Sistem. In 2003, intra pe podiumul selectiei nationale pentru concursul Eurovision cu piesa Make This Love Come True si reprezinta Romania la festivalul Cerbul De Aur. Un an mai tarziu, Alexandra sustine concerte in marile orase ale tarii alaturi de trupe ca Holograf, Vita de Vie sau Taxi. Cel mai prolific proiect al artistei este cel alaturi de trupa Crush. Impreuna au lansat deja doua albume: “Crush + Alexandra Ungureanu” si “Hello”.

 

Baietii de la Sensor se pregatesc de un eveniment important si anume – actul de deschidere al concertului live Bonobo ce va avea loc in data de 4 iunie la Arenele Romane. Vor canta alaturi de Mara in formula numita “MaracuSensorcutot” si l- au invitat pe trompetistul Alex Burcea sa li se alature special pentru aceasta ocazie.

 

Cand ti-e dor de-un episod trecut din JOY LA 9, te invitam in arhiva pe www.joyla9.ro. Enjoy the JOY!

--------------------------------------------------

 

JOY LA 9 este prima emisiune de divertisment produsa de catre StreamON TV si poate fi urmarita in fiecare zi de joi incepand cu ora 21:00 pe http://www.joyla9.ro. Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentisti din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul - clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing ). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii. JOY LA 9 este o emisiune interactiva, de acest aspect fiind responsabila prezentatoarea emisiunii, Ramona Naca. Ea interactioneaza LIVE cu spectatorii pe chat chiar in timpul emisiunii, iar la sfarsitul acesteia adreseaza protagonistilor intrebari din partea publicului.

 

Trupa Sensor – www.myspace.com/sensorevolution - a implinit de curand 11 ani de existenta. In show-urile lor au imbinat muzica, teatrul, pantomima si dansul, au prezentat abordari originale ale unor stiluri muzicale cum ar fi : drum and bass, hip-hop, jazz, funk sau latino si au impins limitele exprimarii artistice – de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la instrumente clasice, voce, butoaie, sintetizatoare, si pick-up-uri. Sensor au publicat pana acum 4 albume si au castigat cateva premii importante. 

Joy la 9 Alexandra Ungureanu Sensor StreamON live jamming