Alegerea lampilor cu uv de unghii

Din de in ce mai multe femei apreciaza foarte mult unghiile bine facute si colorate care sa le puna in evidenta look-ul total. De aceea, in fiecare salon de manichiura vezi mereu locurile ocupate, pentru ca multe femei isi doresc sa arate bine si sa se poata bucura de eleganta si frumusete.

Astfel fie ca tu iti faci manichiura acasa sau vrei sa mergi la salon, trebuie sa ai grija de mainile tale. Astfel precum parul, unghiile tale sunt ca o carte de vizita si sunt importante pentru ca vor completa look-ul tau general.

In 2019 la moda raman unghiile cu gel, iar multa lume le prefera pentru ca sunt usor de intretinut si au rezistenta mare, avand grija de asemenea si de unghia naturala.

Dar spre deosebire de alti ani, unghiile cu gel sunt realizate mai mult acasa pentru ca ai acum pe site-ul Janet Nails multe optiuni cand vine vremea sa alegi o lampa uv de unghii profesionala care sa iti dea sansa sa realizezi de una singura manichiura la tine acasa.

Chiar daca vor costa ~ 300 de lei, lampile de unghii sunt foarte utile si te ajute sa iti usuci in mod rapid si uniforom gelul de pe unghii iar in timp vei recupera banii pe care ii lasai la salonul de manichiura.

Chiar daca pare un proces mai complex, manichiura cu gel este foarte apreciata si ai nevoie de un gel de unghii de calitate Janet Nails care sa poata fi uscat bine si uniform in lampa de unghii. Ai nevoie de multa dexteritate si precizie cand vine vorba de a realiza manichiura cu gel.

Astfel, indiferent ca vrei sa iti faci unghiile singura acasa la tine sau vrei sa cumperi o lampa pentru salonul tau de manichiura, trebuie sa stii care sunt cele mai importante criterii de a alege lampa cu uv.

Orice lampa uv va functiona pe baza unui principiu simplu - va utiliza o sursa de lumina continua, care degaja caldura constant, si are rolul de a fixa uniform gelul. Sunt 2 tipuri de lampi cu uv din care sa poti alege:

- lampa cu uv cu tub sau bulb

- lampile uv cu LED

Lampile cu TUB sunt mai accesiibile la pret si sunt realizate pentru a fi utilizate acasa, dar au o duarata de viata mai scurta de pana la 100 de ore dupa care va trebui sa schimbi tubul.

Ele au o putere constanta de max 36W dar este ideala pentru manichiura realizata acasa. Daca iti faci singura unghiile la tine acasa, aceasta lampa este tot ce ai nevoie.

Dar daca vrei sa cumperi o lampa pentru a fi utilizata la salonul de manichiura iti recomandam lampile cu LED pentru ca ele au putere constanta mai mare si ofera un randament mai bun, avand o durata de utilizare de pana la 20.000 de ore.
Te invitam sa alegi si un lac de unghii Janet Nails care sa iti dea sansa sa te poti bucura de unghii elegante si moderne.

lampa uv unghii lampi manichiura