Alege supapele de sens si presostatele de la Bartrom

Daca iti doresti un furnizor de incredere, care sa iti livreze produse de buna calitate din categoria pneumatica si control fluide, Bartrom este acela. Bartrom se pliaza pe nevoile tale, deoarece are in componenta categorii multiple de produse diverse si eficiente, testate atat de expertii Bartrom, cat si de clienti.

La Bartrom gasesti supapa de sens si presostat, care garanteaza un rezultat corect. Supapele de sens sunt aparate hidraulice, care ofera trecere fluidului de lucru intr-un singur sens, curgerea fiind blocata pe sensul opus. Sensul care are restrictie poate fi eliberat doar pentru anumite categorii de supape de sens, daca exista o comanda externa.

Bartrom se bucura de un portofoliu bogat in ceea ce priveste supapele de sens, acesta detinand supape de sens unghiular – alama, supape de sens unghiular – inox, supapa sens max 16 bar – alama, supapa de sens alama, supapa de sens alama nichelata si supapa de sens din inox. Supapele de sens au caracteristici generale pe categorii: presiune deschidere 20 mbar, temperatura lucru -10°C ÷ +100°C, arc otel inox, etansare NBR, material si tija din alama.

Presostatele sunt dispozitive folosite pentru automatizarea pornirii si opririi unei electropompe in cazul scaderii presiuinii (deschidere robineti) si al opririi fuluxului de alimentare al retelei de apa (inchidere robinet) acolo unde este instalat. Dimensiunea si greutatea mica ii permit presostatului montarea direct la punctul dorit.

Exista caracterisitici generale ale presostatelor de la Bartrom: temperatura de operare 0°C ÷ +50°C, capacitate comutare 180 mA, conectare 1/8 exterior si M 5 interior, conexiune electrica Conector exterior M 8-4, consum curent 55 mA, corp din policarbonat, domeniu masurare 0 ÷ 10 bar, functie PNP, histerezis ajustabil 0 ÷ 100% din valoarea setata, indicator 2 x LED, mediu gaze neagresive, uscate, aer fara ulei, semnal iesire 2 x digital, tensiune 10.8 ÷ 30 V DC, valoare masura afisata 3 - digit 7 - segment LED.

Bartrom este furnizor de incredere, care iti pune la dispozitie o gama diversificata de produse din gama pneumatica si control fluide. Aici gasesti profesionalism, calitate, corectitudinea preturilor si livrare rapida. Alege Bartrom pentru siguranta muncii tale!

 

supape de sens presostat Bartrom