Alege noi piese de schimb pentru casti de la PadForce

Oamenii au prostul obicei de a arunca un obiect perfect functional atunci cand nu le mai place cum arata ori il baga intr-un sertar si nu mai vede lumina zilei. E usor sa cumperi ceva nou, insa nu oricine isi permite acest lucru. PadForce te ajuta sa aduci la viata castile tale cu accesoriile potrivite. Aici vei gasi piese de schimb pentru casti, atat pentru cele de tip over-ear cat si in-ear.

 

Piese de schimb pentru casti de calitate inalta

 

Bureti rupti sau pierduti? PadForce are ce-ti doresti. Obiectele de care te bucuri zilnic, printre care se afla si castile, au de obicei o durata lunga de viata, in special daca sunt de la branduri cunoscute. Insa, accesoriile tot vor fi afectate cu timpul, indiferent de calitatea castilor. Asta pentru ca materialele textile se uzeaza mai repede, in special cu o utilizare zilnica.

 

Buretii sunt, deci, primii care ridica steagul alb dupa o perioada. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa-ti abandonezi castile. La PadForce regasesti piese de schimb pentru casti de inalta calitate compatibile cu casti de la branduri precum Sony, Bose, Skullcandy, Razer, Brainwavz, Turtle Beach si multe altele. Piesele in seturi sau separate, bureti pentru urechi, dar si benzi superioare.

 

Daca esti fanul castilor de tip in-ear, atunci cu siguranta te-ai regasit in situatia de a pierde dopurile sau poate chiar nu erau marimea potrivita si erau inconfortabile, provocandu-ti dureri. La PadForce vei regasi o varietate de marimi si culori, compatibile cu castile Beats Powerbeats, BeatsX, urBeats, Tour si Flex.

 

Are si telefonul tau nevoie de protectie?

 

Atunci PadForce te asteapta cu huse si folii de protectie compatibile cu telefoanele Apple. Atat foliile, cat si husele sunt de calitate premium, oferind protectie maxima telefonului in caz de accidente. Sunt subtiri, elegante, fara a adauga grosime telefonului, dar in acelasi timp sunt si foarte rezistente. Foliile sunt din sticla securizata, acopera ecranul complet, inclusiv marginile curbate ale iPhone-ului. Ofera o atingere placuta si eficienta maxima in utilizarea touchscreen-ului. Au o duritate de 9H, ceea ce inseamna o rezistenta de 4 ori mai mare decat o folie ce nu este din sticla securizata.

 

Descopera toata gama de accesorii accesand www.padforce.ro.

 

Contact:

 

comenzi@padforce.ro