Alege cele mai bune folii policarbonat pentru telefoane de la Phoneguard si pastreaza-ti dispozitivul in deplina siguranta

Dispozitivele mobile, indiferent ca vorbim despre telefoanele inteligente sau despre tablete reprezinta astazi o parte integrata a vietii noastre de zi cu zi. Daca initial utilizam telefoanele doar pentru a initia apeluri si pentru a trimite mesaje celor dragi, in zilele noastre, telefoanele mobile au devenit un strict necesar. Acestea ne permit sa tinem legatura cu cei dragi mult mai usor, ne ofera posibilitatea de a face cumparaturi online de oriunde si oricand si in plus, acestea reprezinta niste gadgeturi fara de care cel mai probabil lumea in care traim ar arata complet diferita. Telefoanele inteligente de ultima generatie vin desigur la pachet cu o varietate de functii care mai de care mai utile si care ne fac viata de zi cu zi mult mai usoara. Desi tehnologiile avanseaza intr-un ritm alert in ceea ce priveste componentele care alcatuiesc aceste dispozitive, in ciuda eforturilor marilor producatori, aceste dispozitive inca sunt foarte fragile si necesita protectie suplimentara. 

Display-ul este fara doar si poate partea cea mai fragila a unui dispozitiv mobil si este desigur si partea cu cea mai mare importanta ma putea spune. Unica modalitate prin care o putem proteja in mod corespuznator de cazaturi si zgarieturi este prin aplicarea unei folii pentru telefoane, special creata pentru dispozitivul pe care il detinem. O gama larga de folii policarbonat  se regasesc astazi la Phoneguard.ro, un magazin online specializat in acest sens. Iata cateva motive reale pentru care sa iti protejezi telefonul mobil cu o folie de policarbonat de la Phoneguard. 

 

Grad de transparenta foarte ridicat.

Unul dintre inconvenientele cele mai comune pentru care in general evitam sa aplicam o folie de protectie telefoanelor se datoreaza faptului ca acestea afecteaza intr-un fel sau altul modul in care arata telefonul sau modul in care arata culorile display-ului. Foliile policarbonat de la Phoneguard.ro insa au fost concepute special pentru a avea un grad de transparenta cat mai ridicat, astfel incat sa nu afecteze in niciciun fel culorile naturale ale ecranului. Transparenta acestor folii este de 100%, fapt pentru care de foarte mult ori vei uita aproape complet de faptul ca telefonul tau este protejat de una. 

 

Proprietati de regenerare.

Oricat de grijuli am fi cu dispozitivele mobile, cert este faptul ca zgarieturile reusesc de fiecare data sa strice aspectul acestora in ciuda eforturilor noastre de a le intretine. Avantajul alegerii unei folii de policarbonat de la Phoneguard se datoreaza faptului ca acestea dispun de proprietati de regenerare, astfel ca zgarieturile fine vor disparea ca prin minune, fara a face absolut nimic. Gratie acestor folii de policarbonat, telefonul tau va arata intotdeauna ca unul nou.

 

Foarte simplu de aplicat.

Aplicarea unei folii de policarbonat necesita in general foarte multa dexteritate, astfel ca acestea nu puteau fi aplicate de catre oricine. Cu foliile policarbonat de la Phoneguard.ro, poti uita complet de acest amanunt avand in vedere ca acestea sunt concepute in asa fel incat sa se potriveasca perfect pe diplay-ul telefonului tau. 

folii policarbonat Phoneguard.ro