Ajutor Umanitar – Mama Alexandrei merge acum din nou cu ajutorul unei proteze

ONG



In urma cu 5 ani de zile, dupa ce a fost parasita de un tata betiv, copilaria Alexandrei s-a schimbat complet in momentul in care mama ei si-a pierdut un picior prin amputare. De la varsta de 8 ani Alexandra a fost nevoita sa faca tot lucrul in casa, in locul mamei. A invatat de mica sa sparga lemne, sa faca de mancare, sa spele hainele, in timp ce mama ei era grav bolnava de diabet si cu piciorul amputat.
Traiesc la limita existentei cu numai 230 de lei lunar, pensia mamei de handicap. De 5 ani de zile, visul Alexandrei si al mamei ei, era sa poata cumpara o proteza pentru picior, pentru ca doamna Babeti Aurelia sa isi poata relua viata si rolul de mama activa. Insa costul protezei era peste puterea lor financiara. Aveau nevoie de un ajutor umanitar. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, oameni cu suflet au donat fiecare din putinul lui pentru ca sa se poata cumpara proteza pentru picior.

Suma a fost stransa in mod special cu efortul unui grup de romani din strainatate, care au contribuit financiar in acest ajutor umanitar. Acum viata acestei familii s-a schimbat! Doamna Babeti Aurelia invata sa mearga acum din nou si si-a reluat activitatea in gospodarie. Dorim sa multumim tuturor celor care s-au implicat in acest ajutor umanitar.

Pentru cei care doresc informatii suplimentare despre acest ajutor umanitar oferit Alexandrei si mamei ei, va rugam sa ne contactati la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com, sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

 

www.sperantapentruromania.ro

 

ajutor umanitar umanitar financiar familii handicap