AIESEC Oradea caută studenţi pregătiţi să schimbe lumea în care trăim

ONG

Descarcati Comunicatul de Presa aici! [ Poza 1 ] [ Poza 2 ]















AIESEC Oradea caută studenţi pregătiţi să schimbe lumea în care trăim




Cine: AIESEC Oradea




Ce: Recrutarea de noi membri




Când: 4-15 octombrie 2010




Sub sloganul”1000+ modalităţi de a schimba lumea”, AIESEC Oradea a început recrutarea de noi membri, concomitent cu deschiderea noului an universitar. Pornind de la ideea menţionată mai sus, această organizaţie derulează o campanie de recrutare de studenţi ce sunt dornici de a schimba societatea actuală prin implicare în voluntariat.




Practic, cuvintele cheie ce definesc asociaţia studenţească de faţă-dezvoltare personală, oportunităţi de a conduce proiecte sau echipe şi o experienţă internaţională sunt lucruri menite să transforme viitorii membri în agenţi ai schimbării, iar ideea de a schimba lumea să fie trecută în planul practicii.




Ziua de 4 octombrie n-a însemnat doar începutul noului an universitar, ci şi o zi plină de prezentări la clasă pentru echipa responsabilă de recrutare. Cei care se vor ocupa să aducă noi membri în organizaţie sunt: Adrian Şarpe-Vice-preşedinte Resurse Umane, Alexandra Popa, Tabita Onaca, Simona Bandula şi Flavia Baiduca, iar alături le stau restul membrilor AIESEC care se vor asigura să informeze studenţii cu privire la şansele pe care le au dacă se alătură acestei organizaţii. Campania de promovare va dura din 4 până în 15 octombrie, iar evenimentul de prezentare al acestei activităţi se va derula în ultima zi a campaniei de promovare.




Coordonatorul acestei recrutări, Adrian Şarpe, a prezentat prima zi a acestei acţiuni:”Recrutarea a debutat cu scurte prezentări la clase a specificului organizaţiei AIESEC, realizate după deschiderile festive la toate specializările Facultăţii de Ştiinţe Economice. Studenţii au fost receptivi la propunerea noastră de implicare în voluntariat, iar faptul că am avut 2 invitaţi speciali, veniţi să ne ajute: Daniela Tudor-Vice-preşedinte Comunicare în AIESEC România şi Hector Moyeton-Vice- preşedinte Resurse Umane AIESEC România, am adăugat o pată de internaţionalism şi profesionalism în acest eveniment, demonstrând pe viu ce înseamnă AIESEC.”




Recrutarea va continua şi în zilele următoare, iar studenţii vor fi provocaţi să găsească mai mult de 1000 de idei de schimbare globală şi să-şi aşeze sugestiile pe un panou de lângă Aula Magna a Universităţii Oradea.








AIESEC Oradea, Strada Universitati, Nr. 1, Corpu E





AIESEC Oradea
Razvan Isai,
Vicepresedinte Comunicare, 
0746 074 872
www.aiesecoradea.ro

AIESEC Oradea
Eliza Vas,
Reponsabil Relatii cu Publicul, 
0745 862 287
www.aiesecoradea.ro

 





AIESEC Recrutare Schimbare