AI GRIJA DE OCHII TAI si utilizeaza numai produse ORIGINALE, de CALITATE



Se adreseaza persoanelor cu probleme de vedere, care doresc sa aiba mai multa libertate si sa scape de constrangerea ochelarilor si isi doresc cea mai buna calitate, produse originale si eficiente. Pe langa acestea, magazinul vine si in intampinarea acelor persoane care apreciaza lentilele de contact din punct de vedere estetic, dorind sa-si schimbe temporar culoarea ochilor cu ajutorul lor.

Calitatea este, in mod onest si fara compromis, una dintre caracteristicile la care echipa lentilecontact.ro tine cel mai mult, fiind primul magazin acreditat de Ministerul Sanatatii si bazandu-se pe un personal profesionist, ce ofera consultanta si asistenta pentru preluarile telefonice. Un alt aspect important este faptul ca magazinul ofera garantia producatorului original pentru gamele de lentile de contact comercializate.

Unul dintre serviciile unice oferite de lentilecontact.ro este serviciul de anuntare pentru clienti, implementat pentru a le reaminti via email sau telefonic cand este necesar sa relanseze comanda pentru lentile de contact.

Magazinul online lentilecontact.ro pune la dispozitie produse unice in Romania reprezentate de gama de lentile de contact Soleko, iar in rest dispune de cea mai larga oferta de lentile de contact: peste 150 lentile de contact si accesorii.

Powered by Seo Monitor