Agentia Mania Traduceri sustine arta clujeana



Pentru a crea un canal de comunicare veridic si elocvent cu exteriorul, Agentia Mania Traduceri, din Cluj-Napoca (http://www.facebook.com/#!/pages/Mania-Traduceri/259880968826), a realizat ca este necesara si accesarea unor spatii in care comunicarea nu se limiteaza doar la forma ei scrisa. Si ce poate fi mai universal si mai viu decat exprimarea artistica? Spatiul artistic este, poate singurul spatiu, in care nu exista limitari impuse de  limba vorbita, de granitele geografice, de convingerile politice. Mania Traduceri, din Cluj-Napoca (http://www.biroutraducericluj.ro), a incercat mereu sa promoveze o comunicare bazata pe deschidere si imaginatie si tocmai din acest motiv, a ales sa sustina creatiile si proiectele unora din cei mai apreciati artisti clujeni.

Ovidiu Avram, unul dintre cei mai buni pictori de arta fantastica din lume, ne-a impresionat prin capacitatea sa de a crea spatii imaginare, accesibile tuturor celor care nu au uitat sa viseze. Sustinem cu cea mai mare deschidere aceasta bucla nesecata de inspiratie tamaduitoare care razbate scaldata de infinit din lucrarile pictorului clujean.

Anamaria Gruia, Doctor in Studii Medievale, presedinte al asociatiei socio-culturale “apART” si muzeograf la Muzeul National de Istorie al Transilvaniei a fost mereu pasionata de pictura pe care o priveste ca un mesager vizual al unui trecut istoric descoperit de aceasta in lucrarile sale de cercetare. Folosind tehnici mixte (linografie, colaj, acril, creion pe panza), Anamaria Gruia  ne construieste puntea de legatura inspre un Cluj medieval imaginat, cu arhitectura, ritualurile, oamenii si sfintii sai protectori.

Calin Ilea, fotograf si fotoreporter, abordeaza spatiul clujean atat din perspectiva unui individ care a invatat sa convietuiasca cu acest spatiu cat si din perspectiva celui care a avut curajul sa plece peste ocean in cautare de noi povesti. Abordarea sa pragmatica a fotografiei este mereu acompaniata de o nostalgie si o sensibilitate unificatoare. Cel mai important element al fotografiilor sale este modul in care isi construieste povestea si modalitatea prin care lasa ca aceasta poveste sa ajunga la public.

Agentia Mania Traduceri, din Cluj-Napoca, a sustinut mereu talentul oamenilor carora nu le este frica sa comunice intr-o limba care pare cateodata neinteleasa. Tocmai de aceea, noi le vom fi mereu alaturi, traducandu-le mesajul prin mijloacele disponibile. 

Mai multe informatii pe http://www.biroutraducericluj.ro

str. Avram Iancu 12/2, 400089, Cluj-Napoca Tel. mobil: 0040744864558

traduceri cluj