Afla care este cel mai performant televizor Smart Tv sub 1200 ron

 



Este vorba despre Lg 32LB580B, un Smart Tv cu rezolutie HD si display generos de 81 cm (32 inch) in diagonala, televizor ce ofera atat de multe, chiar daca pretul sau este la limita inferioara. Daca doriti sa cititi un review complet al acestuia puteti da click aici si veti gasi toate detaliile de care aveti nevoie. Este un televizor generos, cu aspect rafinat si elegant, care atrage la prima vedere prin aspectul sau.



 



Sta foarte bine pe partea de performanta



Televizorul Lg 32LB580B are multe dotari si functii premium, pentru cei pretentiosi care vor sa foloseasca televizorul in scop de divertisment profund. Acesta permite partajarea continutului, adica puteti reda continut media de pe stick-uri de memorie, hdd externe, telefonul smartphone sau tableta voastra.



Lg 32LB580B are si o functie de cautare printre fisiere si posturile de televiziune, care va sare in ajutor ori de cate ori nu gasiti ceva. Acum doar tastati de pe telecomanda ceea ce va intereseaza si motorul de cautare isi face singur treaba, eliminand timpii de asteptare.



Daca vreti sa vedeti continutul telefonului de tip smartphone pe televizorul Lg 32LB580B, aflati ca acest lucru este posibil. Functia de partajare ecran va permite sa vedeti imaginea display-ului oglindita pe televizor si sa faceti orice doriti ca si cum v-ati juca pe telefon.



 



Imagini fara umbre, display generos si de calitate



Display-ul este de 81cm in diagonala, asa cum va spuneam mai sus, iar tehnologia ce reda imaginile este de tip LED IPS. Asta inseamna ca avem un ecran de cea mai inalta tehnologie, care reda imaginile la cea mai buna calitate. Privit din orice unghi, televizorul Lg 32LB580B afiseaza imaginile la fel de clare.



Pe partea de sunet, acesta este inzestrat cu tehnologie Surround, sunetul redat auzindu-se prin cele doua difuzoare imense de cate 10 watt fiecare. In plus, functia CLEAR VOICE evidentiaza vocile actorilor, astfel incat sunetul de fundal sa nu incomodeze.



 



Ce ofera Lg 32LB580B pe partea de conectivitate?



Pentru cei ce vor sa conecteze dispozitive externe la televizorul acesta, avem vesti de bine. Sunt disponibile 3 porturi de USB 2.0 si trei mufe de intrare HDMI pentru conectarea telefoanelor mobile, a spatiilor de stocare, sau chiar a consolelor de jocuri de tip Xbox sau PSP.



 



Clientii sunt foarte multumiti de acest televizor, ca atare si faptul ca este cel mai vandut televizor smart tv, ceea ce inseamna ca este foarte recomandat. Pana acum ceva vreme, topul era dominat de modelul 32h5500 de la Samsung, care a cam pierdut din teren in ultima vreme pentru ca avea un pret ceva mai mare. Pentru detalii complete si review-uri chiar si pentru alte modele, accesati siteul wtm.ro si rasfoiti. Succes!