Advantage Software Factory se adreseaza companiilor de consultanta printro oferta cu zero costuri in

Bucuresti, 01 Februarie 2012 - Advantage Software Factory (ASF), lider pe piata locala in furnizarea de solutii software pentru afaceri, isi extinde portofoliul de clienti in domeniul firmelor de consultanta prin intermediul produsului AnytimeCRM. Solutia sustine cresterea volumului de activitate al companiei, pastrand totodata controlul asupra informatiilor cheie.

“Consultanta pentru afaceri este un domeniu in plina dezvoltare în Romania, atat prin numarul de jucatori / intreprinzatori care continua sa se alature pietei, cat si prin insasi varietatea domeniilor carora acestia li se adreseaza. Tinand cont de tendintele pietei am luat decizia de a ne adresa firmelor de consultanta  cu o  solutie CRM dedicata.” a declarat Radu Tomescu, Sales Manager al Advantage Software Factory.

AnytimeCRM este un sistem integrat pentru managementul relatiilor cu clientii care ajuta departamentele de suport clienti si de vanzari sa atraga clienti noi si sa extinda vanzarile catre cei existenti, in conditiile scaderii costurilor de operare si oferirii unor servicii de calitate.

“Avand in vedere situatia economica actuala, am luat decizia de a veni in sprijinul firmelor de consultanta cu o oferta foarte avantajoasa. Aceasta oferta se aplica doar in regim de inchiriere si include implementare gratuita si 6 luni de utilizare cu zero costuri.” a incheiat Radu Tomescu.

AnytimeCRM acopera toate zonele de interes ale unei companii de consultanta, prin intermediul unor functionalitati mature şi complete. Aceste functionalitat se dovedesc eficiente in  procesele de vanzari, suport si implementare proiecte - astfel managementul are permanent sub observatie toate datele necesare pentru a lua rapid decizii informate.

“Echipa AnytimeCRM are experienta si cunostintele necesare pentru a intelege procesele implicate in activitatea companiilor de consultanta, reusind astfel sa asigure o implementare rapida si eficienta a sistemului CRM.” a declarat Stefan Paun, General Manager al ASF.

Firmele de consultanta ce inchiriaza AnytimeCRM in perioada 1-29 februarie 2012 beneficiaza de implementare si utilizare gratuita timp de 6 luni, iar in cazul in care solutia nu se pliaza pe nevoile companiei, pot renunta oricand fara a fi obligati sa plateasca vreo taxa.

 

 

 

 

 

 

 

Despre Advantage Software Factory

Advantage Software Factory (ASF) a fost infiintata in anul 2001 si este lider pe piata locala in furnizarea de solutii software pentru afaceri. ASF a dezvoltat pana in prezent 4 linii de afaceri: sistemul de colectare Capone, suita de aplicatii AnytimeCRM, software-ul de raportare NextReports si dezvoltarea de solutii la cererea clientului.

software consultanta oferta solutie crm crm gratuit crm pentru consultanta