Acestea sunt modelele de body pentru bebe potrivite pentru orice perioada a anului

Fara doar si poate, body-ul este un articol vestimentar ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de haine pentru nou nascuti al micutului tau. Pe langa body-urile clasice fara maneci, tip maiou, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba celui mic, modelele de body pentru bebe cu maneca lunga si cel cu guler tip helanca sunt potrivite pentru toate anotimpurile, atunci cand vremea se raceste. 

Ca sa fii intotdeauna pregatita si sa iti imbraci prichindelul conform cu temperaturile de afara, iti prezentam 3 modele de body pentru bebe care nu trebuie sa lipseasca din garderoba celui mic, pe care le vei gasi pe site-ul Liloo.ro la preturi extrem de avantajoase:

1. Body maiou

Avand in vedere ca pielea copilasilor este foarte delicata si sensibila, trebuie intotdeauna sa-l imbraci pe micutul tau numai cu body-uri pentru bebe realizate din bumbac 100%, de calitate, care impiedica transpiratia excesiva si care nu ii irita pielea.

Body-ul maiou realizat din bumbac este un articol vestimentar extrem de versatil, care poate fi purtat atat pe timpul verii, cat si in anotimpul rece, pe sub pulovarase sau alte hainute.

Acest model de body pentru bebe simplu, dar extrem de util, ii va mentine celui mic pielea uscata, in timp ce ii va conferi tot confortul termic si suportul pentru scutec de care are nevoie in fiecare moment.

2. Body cu capse laterale cu maneca lunga 

Body-ul pentru bebe cu maneca lunga si capse laterale este foarte versatil, putand fi purtat in casa, la somn sau pe sub alte hainute cand il scoti afara, la plimbare. De asemenea, acesta este potrivit pentru anotimpul mai rece, fiind confectionat din bumbac moale si delicat, care ii confera micutului confortul termic de care are nevoie in fiecare moment.   Sistemul de prindere cu capse permite imbracarea sau schimbarea rapida si usoara a puiului tau, iar bumbacul natural din care este confectionat ii lasa pielea sa respire in voie.   

3. Body cu maneca lunga tip helanca (maleta)  

Modelul de body pentru bebe cu maneca lunga si cu guler tip helanca este potrivit pentru orice anotimp, atunci cand vremea se raceste, deoarece ii confera micutului tau tot confortul termic de care are nevoie, fara sa il incomodeze. 

Bumbacul natural de calitate din care este realizat acest body lasa pielea sa respire si combate transpiratia excesiva.  Gulerul, care se poate purta ridicat sau indoit, tine de cald in zilele si serile mai racoroase. Este foarte usor de imbracat sau de dat jos, datorita sistemului de inchidere cu capse laterale plastifiate, prezent atat pe umar, cat si pe guler. Capsele plastifiate protejeaza pielea micutului, deoarece nu contin metale grele, nichel sau azoderivati care pot ii provoca alergii.    

Iata cat de simplu este sa ii creezi copilasului tau tinute potrivite pentru orice anotimp, cu ajutorul catorva body-uri pentru bebe confectionate din bumbac natural. Nu mai este cazul sa cheltuiesti sume exorbitante pe hainele celui mic. Cumpara de la Liloo.ro hainute realizate in Romania, din bumbac de calitate superioara, la preturi accesibile pentru bugetul tau.

Body bebe

Body bebe

body bebe haine copii si bebelusi Liloo