Academia Romana pentru Copii, la 3 ani de activitate se muta-n casa noua!



Scoala Metropolitana ARC (Academia Romana pentru Copii) va aniversa anul acesta, pe 25 mai, 3 ani de activitate. Prilej de mare bucurie pentru arcasi, profesorii si parintii lor deoarece, aceasta aniversare ii gaseste intr-un sediu nou,situat  pe strada Esarfei, numerele 63-71, pe care il vor inaugura miercuri, 25 mai, ora 13.00, in prezenta unor oficialitati din cadrul Primariei Sectorului 3, precum si a unor reprezentanti ai Ministerului  Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Fundaþia „Romanian Business School” sustine, prin Scoala Metropolitana „Academia Romanã pentru Copii”, un proiect scolar ambitios si transparent, care isi trage seva din experienta si traditia Gradinitelor PriKindel, viziunea fiind una pe termen lung ce presupune calitate si performantã .


SCOALA ARC este, din toamna anului 2008, o alternativa atractiva la sistemul public de invatamant, destinata copiilor care doresc sa urmeze un traseu educational si in limba engleza, tinta fiind acreditarea pe curriculum-ul britanic. 

“Am pornit acest proiect din credinta ca, prin infrastructura si resursele umane de care dispunem, vom reusi sa satisfacem nevoia fiecarui copil de a fi competent si util, legat de altii, dar si autonom, cetatean roman, dar si european, inarmat cu un set de valori sociale si emotionale, in baza carora sa-si orienteze comportamentul si cariera intr-o lume marcata de provocari si schimbari rapide.”, declara Daniela Costachel, fondatoarea Fundatiei Romanian Business School.

Noul sediu al Scolii ARC, situat in strada Esarfei, numerele 63-71, din sectorul 3 al capitalei are un spatiu educational nou, modern si extrem de generos: 1500 de metri patrati ce se impart in 18 sali de clasa, laboratoare ultradotate, sala de sport, sala de mese, sala de conferinþe, loc de recreere, precum si 3000 de metri patrati de spatiu verde, unde cei mici au locuri special amenajate (terenuri de sport)pentru a practica cele mai importante sporturi: tenis de camp, baschet, fotbal, handbal etc.)

Copiii ce isi doresc sa invete la SCOALA ARC sunt invitati , alaturi de parintii lor, miercuri, 25 mai, incepand cu orele 10.00, sa se transforme pentru doua ore in ARCasi si sa participe la activitatile pregatite pentru ei. Este ocazia perfecta de a va familiariza cu noua locatie, dar si cu tipul de educatie propus de Scoala Metropolitana ARC, o educatie rational- emotiva si comportamentala, capabila sa asigure copilului o dezvoltare libera, individualizata, sanatoasa si armonioasa.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si despre sistemul educational al Scolii Metropolitane ARC, va rugam sa contactati: Departamentul Educational, 021. 335.69.91, 0722.522.198 sau 0729 83 63 13, www.scoala-arc.ro

invatamant particular educatie inaugurare scoala