Aventura incepe cu Wild Romania!



3 mai 2011                                                                                    Bucuresti

                                                                                          

 Wild Romania in colaborare cu Centrul de Pregatire Himalaya, Asociatia Club Sportiv Eco-Alpin si Pensiunea Andreea va invita sa luati parte la programele sportiv-aplicative si recreative pentru copii

Wild Romania organizeaza excursii si tabere pentru copii in zone montane precum: Brasov, Rasnov, Busteni

Programul nostru cuprinde trasee montane in zone de munte deosebite, pregatirea si instruirea copiilor pentru viata in munti. Tinerii vor invata: tehnici de deplasare pe munte, tehnici de orientare ziua si noaptea, tehnici de catarare, traversare si coborare, tehnici de supravietuire (montarea unui cort, intemeierea adaposturilor improvizate, tehnici de prim-ajutor) notiuni de ecologie si protectie a mediului inconjurator).

 Si pentru ca distractia sa fie completa juniorii se vor bucura de sporturi precum: paint-ball, tir (cu arcul), echitatie, sporturi motorizate, vizite la principalele obiective turistice din zona (Cetatea Rasnov, Castelul Bran, centrul istoric al Brasovului).

Iubitori ai muntelui, ai cadrelor naturale si ai fotografiei wildlife, sunteti invitati sa cunoasteti toate aceste lucruri; desigur...daca aveti curiozitatea si placerea sa ne insotiti in aventura noastra, numita simplu: Wild Romania!

 

In curand, ne vedem si on-line!

 

Cu respect,

 Echipa Wild Romania

 0756.431.047

wild.romania@yahoo.com

www.outdoorphotography.ro

wild romania excursii tabere