A fost lansata “Debaraua 2u2me” cu produse la preturi de pana la 67 % mai mici“Debaraua 2u2me” a fost lansata la sfarsitul lunii august din dorinta de a oferii publicului larg produse la preturi cu pana la 67% mai mici. Aceasta sectiune a magazinului online 2u2me.ro dispune de articole ce pot fi achizitionate la preturi reduse. Magazinul online pentru case si gradini propune aceasta categorie intitulata “Dabaraua 2u2me” in vederea comercializarii de produse second hand la preturi ce au fost drastic ajustate.

 

 “Debaraua 2u2me” reuneste produse prezente in cadrul magazinului online din diferite sectiuni ale sale. Aceste articole second hand sunt centralizate in aceasta categorie pentru o expunere cat mai eficienta. Astfel sa va putea evita navigarea haotica in vederea identificarii produselor second hand in interiorul magazinului online. Aceasta initiativa vine din dorinta de a intampina nevoile reale a clientilor oferind articole la preturi cu pana la 67% mai mici.

 

Magazinul online 2u2me.ro dedicat in principal casei si gradinii urmareste cresterea satisfactiei clientilor sai. In acest sens centrul preocuparilor sale il reprezinta in primul rand reducerea considerabila a preturilor alaturi de imbunatatirea zilnica a calitatii serviciilor oferite.  Scopul lansarii “Debaralei 2u2me” a fost tocmai acela de a sprijinii efortul continuu al magazinului online de ofertare a produselor la preturi mici atent pregatite a satisface pe cei mai multi dintre clientii sai.

 

Preturile cu pana la 67% mai mici sunt accesibile in cadrul “Debaralei 2u2me” inca din luna august a anului curent. Magazinul online pentru case si gradini facilitaeaza achizitionarea acestor produse cu preturi ce depasesc adesea reduceri de peste  60 % de la o luna la alta. Preturile au fost conduse descrescator cu scopul inlesnirii cumpararii unor articole foarte utile in orice gospodarie. Mai mult produsele supuse reducerilor sevesc cu succes nevoilor all season ale publicului larg.

 

Aeroterma de perete cu placi ceramice alaturi de cea de birou, convectorul ori radiatorul cu ulei alaturi de dozatorul de birou sau cel cu picior sunt produsele ce reprezinta oferta second hand a acestei luni. Aceste articole sunt oferite spre vanzare de magazinul online dedicat casei si gradinii prin intermediul “Debaralei 2u2me” special creata pentru comercializarea produselor second hand la preturi reduse. Magazinul online 2u2me poate intampina lunar vizitatorii sai cu astfel de articole la preturi orientate descrescator din dorinta de crestere continua a nivelului lor de satisfactie.

 

http://www.2u2me.ro/72-debaraua-2u2me

reduceri pret convectoare aeroterme second hand convectoare second hand radiatoare second hand reduceri pret aeroterma