A aparut o noua editie a ghidului turistic PagiTur



O nouă ediţie a ghidului turistic PAGITUR 2011-2012

 

 

 

Pagini Aurii anunţă lansarea noii ediţii a ghidului PagiTur, ce vine în ajutorul turiştilor de toate vârstele, care doresc să-şi organizeze o vacanţă la munte sau pe malul mării, un sejur în staţiunile balneoclimaterice, o delegaţie de afaceri, câteva zile petrecute în mediul rural şi nu numai.

 

 

 

Noua ediţie a ghidului PagiTur conţine peste 5700 de fime în 700 de pagini, cu informaţii mai mult decât utile pentru ca orice călător să se poată orienta într-o anumită zonă. Astfel, ghidul cuprinde date despre unităţi de cazare, obiective turistice, trasee, baruri şi restaurante, benzinarii, centre comerciale, bancomate, saloane de înfrumusetare, taxiuri şi altele, dar şi o colecţie impresionantă de hărţi din toată ţara.

 

 

 

Distribuţia ghidului PagiTur se va realiza în luna iulie 2011 la nivel naţional, în mod GRATUIT, prin samplinguri în zonele cu afluenţă turistică bogată, în centre de afaceri dar şi în cele mai importante unităţi de cazare din toată ţara.

 

 

 

Ghidurile Pagini Aurii sunt recunoscute ca surse de informaţie de încredere la nivel naţional, cu un conţinut de calitate şi la zi. În acelaşi timp, alături de paginiaurii.ro, reprezintă un instrument eficient de business pentru companii la nivel local, asigurând companiilor listate vizibilitate în rândul potenţialilor clienţi. Conform ultimelor studii, informaţia din ghidul Pagini Aurii este folosită de 6 milioane de utilizatori cel puţin o dată pe an, iar peste 3.3 milioane de persoane - cel puţin o dată pe lună.

 

 

 

 

 

Despre Pagini Aurii SA



 

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, deţinând cca. 70% din această piaţă. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Grouppe, lider european în publicarea de ghiduri clasificate de informaţii business la nivel local. În decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformându-l într-un motor de căutare business performant şi complex, construit pentru a oferi utilizatorilor săi căutări cu rezultate relevante. În portofoliul companiei se mai regăsesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B şi Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editează anual 20 ghiduri Pagini Aurii (Bucureşti-Ilfov, Călăraşi-Ialomiţa, Galaţi-Brăila, Iaşi-Bacău, Prahova, Dolj, Argeş - Dâmboviţa, Mureş, Braşov, Arad, Bihor, Timiş, Cluj, Constanţa, Sibiu, Satu Mare-Maramureş, Covasna-Harghita, Suceava-Neamţ, Buzău-Vrancea, Hunedoara) cu o circulaţie de peste 1.000.000 copii, furnizând informaţii în mediul tipărit, online precum şi aplicaţii multimedia.