7card - viata activa si sanatoasa este mai aproape de tine prin aplicatia pentru smartphone-uri

7card este un card individual care ofera posibilitatea abonatilor de a participa la o varietate de activitati in cadrul salilor de fitness partenere. 

 Pentru a eficientiza accesul detinatorilor cardului 7card la activitatile preferate, dar si a celor care doresc sa aiba la indemana un ghid al salilor de fitness din Bucuresti, a fost lansata o aplicatie pentru smartphone-uri. Cu ajutorul acesteia,  oricine poate afla care este cel mai apropiat partener de locul unde se afla la un moment dat, se poate documenta in privinta cluburilor de sport din apropierea locuintei sau a biroului sau si, mai ales, are acces la intreaga lista cu parteneri si sali de fitness din Bucuresti

Ce este si ce face 7card? Cu functiile unui abonament individual, fiecare detinator al unui card are acces liber si nelimitat in reteaua de parteneri cu ajutorul carora puteti practica o gama larga de activitati, de la fitness, aerobic si pilates la dans, inot, Kangoo Jumps, tenis, arte martiale si masaj. 

Prin simpla prezentare a cardului, clientul are acces la toata gama de activitati din portofoliile celor 47 de parteneri 7card. Printre locurile puse la dispozitia detinatorilor cardului se numara sali fitness, scoli de dans, piscine, terenuri de fotbal, terenuri de tenis, clase de aerobic, clase de yoga si clase de arte martiale. 

Tot prin 7card clientii pot profita de reduceri la cele mai diverse servicii: spa, cabinete de stomatologie, saloane de frumusete, paintball si asa mai departe. Pentru lista completa, accesati 7card.ro. 

Cum se obtine 7card? Obtinerea abonamentului 7card este strans legata de contractele cu diferite firme - doar angajatii unei companii care a semnat contract cu 7card pot depune cereri pentru eliberarea de astfel de abonamente. Acest lucru nu este un impediment: beneficiile 7card sunt atat de multe si de variate incat atat responsabilii, cat si angajatii firmelor sunt tentati sa intre in posesia acestui abonament, deci parteneriatul dintre companie si 7card este usor de obtinut. 

Activitata fizica ajuta la imbunatatirea functiilor organismului si a starii de spirit, la eliminarea toxinelor din organism, dar si la definirea masei musculare, a cresterii rezistentei la efort si la obtinerea unui corp de invidiat! 

Pentru mai multe detalii despre 7card si avantajele acestui abonament accesati site-ul 7card.ro

Despre 7card 

7card este un abonament individual prin care clientii 7card au acces liber si nelimitat la o gama larga de activitati, cu ajutorul retelei de parteneri. Reducerile pentru serviciile oferite de partenerii 7card se aplica imediat dupa prezentarea cardului la oricare club de sport Bucuresti. 

Powered by SEO monitor