Țiriac Auto a sponsorizat pugilistii din cadrul Fundatiei Pro Dinamo in Campionatele Nationale

Anul acesta, intre 31 iulie și 3 august a avut loc Campionatele Naționale de box la categoria seniori în orașul Reșița, campionate sponsorizate de Țiriac Auto.

Astfel, timp de patru zile, la Sala Polivalentă din Reșița, vor avea loc confruntări între cei mai buni pugiliști din România. De la clubul gazdă sunt înscriși în concurs trei boxeri: Ovidiu Berceanu la categoria 49 de kg, Andrei Dragomir la categoria 52 de kg și Alexandru Bibiricea la categoria 81 de kg. De menționat că Miercuri și Joi partidele vor începe la ora 16, iar Vineri și Sâmbătă la ora 14. În organizarea competiției s-au implicat și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Consiliului Județean Caraș-Severin și Primăria Reșița.

Ţiriac Auto a sponsorizat pugiliștii din cadrul Fundației Pro Dinamo, antrenați de Gheorghe Napoleon Bonaparte.

Despre Țiriac Auto

Țiriac Auto este cea mai extinsă rețea de dealeri și service auto la nivel național, principala activitate fiind reprezentată de domeniul vânzărilor auto. Compania deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șase dintre cele mai renumite mărci auto existente în România: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi.

În prezent, rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto numără 65 de reprezentanțe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii în fiecare colț al României.

Despre Fundația Pro Dinamo

Fundația Pro Dinamo s-a înființat în luna martie a anului 1996, la inițiativa președintelui Clubului Sportiv Dinamo București, Cornel Dinu, și a vicepreședintelui Valentin Samungi, având drept membri fondatori 25 de personalități ale vieții publice și sportive, între care Prințul Sturdza, Ion Țiriac, Ilie Năstase, Eugen Coliță și Nicolae Vărzariu, desemnat trezorier. Scopul principal al Fundației, înscris în statutul său, constă în sprijinirea performanței sportive la Clubul Sportiv Dinamo, dezvoltarea bazei materiale, stimularea sportivilor prin diverse forme de sponsorizare, precum și a foștilor sportivi, unii aflați în dificultate, prin ajutorarea financiară a acestora.

 

Pentru mai multe informații despre companie, va invităm sa accesați site-ul www.tiriacauto.ro și pagina sa de Facebook, www.facebook.com/tiriacauto.

Powereb by SEOmonitor