5 sfaturi pentru a alege corect hota de bucatarie potrivita

In sezonul estival, a prepara mancaruri gatite poate deveni un adevaratcosmar. Temperatura deja ridicata poate deveni insuportabila, bucataria seumple de abur, fum si aer umed, se formeaza condens pe mobilier si pereti, iargatitul devine un chin.

Care este solutia in acest caz? Achizitia unei hote de bucatarie estemai mult decat indicata. Trebuie totusi sa stim cum putem alege hota potrivita,drept pentru care cele 5 sfaturi enumerate in continuare vor ajuta considerabilin acest proces.

1. Producatorul hotei debucatarie

Raport pret-calitate optim, eficienta sporita, performante ridicate –aceste aspecte si le doreste oricine. Pentru a avea parte de aceste avantaje varecomandam sa alegeti un producator de incredere.

Poate fi vorba despre o hota Hansa, unaWhirlpool, Arctic, Beko, Zanussi sau realizata de oricare alt producatorcunoscut. Pentru o lista completa a acestora si pentru produse de cel mai inaltnivel calitativ, va recomandam magazinul online www.demax.ro.

2. Atentie la dimensiuni

Pentru ca hota aleasa sa poata face fata cu brio solicitarilor dinbucatarie, va trebui achizitionata tinand cont de dimensiunile aragazului sauplitei.

De fiecare data cand se prepara mancare gatita si plita sau aragazulsunt folosite la putere maxima, se vor emana aburi, fum si aer umed. Pentru aputea absorbi eficient, hota va trebui sa aiba dimensiuni cu aproximativ 5-10cm mai mari fata de fiecare latura a aragazului.

3. Alegeti o hota cu capacitatede evacuare ridicata

Pentru ca temperatura sa nu devina sufocanta atunci cand gatiti sipentru ca aburii si fumul sa fie absorbite eficient va trebui sa achizitionatio hota cu o capacitate de evacuare ridicata. Aceasta caracteristica poate fiverificata in specificatiile tehnice ale hotei (este exprimata in metri cubiaer aspirat si evacuat in intervalul unei ore).

Recomandarea cu privire la capacitatea de evacuare poate veni si de laexperti in domeniu – spre exemplu consultantii magazinului online anteriormentionat pot sa ajute considerabil in alegerea hotei potrivite.

4. Mai multe viteze de ventilatie– eficienta mai sporita

Este evident faptul ca nu orice mancare gatita produce aceeasi cantitatede fum, abur si umiditate. Nu exista niciun motiv pentru a folosi hota lacapacitate maxima, daca se gateste un singur fel de mancare. Prin urmare,produsul ales va trebui sa aiba viteze de ventilatie ajustabile.

5. Nivelul de zgomot emis – unparametru esential

Cu siguranta nimeni nu isi doreste electrocasnice zgomotoase, ci foartesilentioase. Disconfortul temperaturii si al aerului umed este suficient intr-obucatarie, zgomotul nu ar trebui sa fie o sursa suplimentara de disconfort.Prin urmare, alegeti hote cu un nivel de zgomot emis cat mai redus.

Cu aceste 5 elemente in minte, orice persoana poate achizitiona hotapotrivita. Magazinele fizice ofera numeroase modele si tipuri de hote, insadaca deplasarea este un impediment, recomandam din nou magazinul onlinewww.demax.ro. Aici poate fi gasita o gama extinsa de electrocasnice, inclusivhote, care vor completa perfect decorul locuintei si isi vor dovedi utilitateape deplin.

Hota Hansa

Hota Hansa

hota hansa cum alegi hota hota de bucatarie