10 pasi pentru iinscrierea in Saptamana familiei Saptamana fara televizor

Participarea de catre scoli si gradinite la actiunea “Saptamana familiei, saptamana fara TV”se realizeaza prin semnarea parteneriatului dintre Zibo Help si fiecare scoala gradinita in parte. Parteneriatul poate fi primit trimitand un mail la invatamant@zibo.ro cu subiectul “cerere parteneriat pt. scoala/gradinita …….”. Dupa semnare, parteneriatele vor fi trimise dupa adresa oficiala a scolii catre: invatamant@zibo.ro.

 

Obligatiile care revin partilor sunt detaliate in parteneriate.

 

 

 

Pentru inscrierea la concursul “STOP violentei TV” trebuie parcurse urmatoarele etape:

 

 

 

1. Organizarea de diverse actiuni in perioada 22-28 nov. 2010, ca de exemplu: vizite la muzee (vezi lista muzeelor care acorda INTRARE GRATUITA in 25 nov); vizite la gradini zoologice si botanice (vezi lista); vizite la Bibliotecile Judetene unde primarii vor citi cate o poveste celor mici; concursuri in aer liber (desene pe astfalt, cros, sarit coarda, s.a.), meciuri de fotbal, baschet, volei, handbal intre copii sau intre copii si parinti/profesori; spectacole de dans, muzica, teatru, poezie; concursuri de sah si alte jocuri ale mintii, ateliere de creatie unde copiii pot realiza diferite obiecte (vezi sugestii); orice alte actiuni si activitati in care sa fie antrenati copiii sub supravegherea parintilor si profesorilor care sa-i indeparteze de TV si PC

 

2. Faceti poze la toate aceste actiuni

 

3. Parintii si/sau profesorii isi vor face cont pe www.zibo.ro si vor incarca imaginile respective

 

4. Vor inscrie aceste imagini la miniconcursul “STOP violentei TV”; la descriere vor da cat mai multe detalii

 

5. Vor trimite materiale despre actiunile organizate pe email: press@zibo.ro care vor fi postate pe www.zibo.ro la Planeta Blog, sectiunea “STOP violentei TV"

 

6. Conducerea scolii va primi pe adresa de pe care au transmis parteneriatul, nume utilizator si parola pentru pagina de prezentare a scolii gazduita GRATUIT pe www.zibo.ro.

 

7. Profesorii si parintii isi vor face cont pe www.zibo.ro si vor posta comentarii si anunturi la scoala/gradinita de care apartin.

 

8. Vor vota imaginile inscrise in concursul “STOP violentei TV” si isi vor ruga prietenii sa-si faca cont pe www.zibo.ro pentru a vota imaginile respective.

 

9. Isi vor promova propriile actiuni in presa si online pentru ca acestea sa fie votate pe www.zibo.ro

 

10. Castigatorii vor fi desemnati conform numarului de voturi si a regulamentului prezentat la descrierea concursului “STOP violentei TV”.