10 ani de exclusivitate Delsey in Romania, prin Mirano Group





 Mirano Group, lider pe piata romaneasca de accesorii de calatorie, anunta implinirea a zece ani in care brandul frantuzesc Delsey este adus in fata publicului roman exclusiv prin magazinele Mirano.

Sunt 10 ani in care suntem absolut onorati ca cel mai prestigios brand francez de calatorie, un brand cu o asemenea traditie dar si unul dintre cei mai mari producatori din piata de profil, a ales sa ne ramana aproape. Aceasta alegere se datoreaza unei foarte bune colaborari intre cele doua companii dar si ponderii destul de ridicate a produselor Delsey in extinsa retea a magazinelor multibrand Mirano, declarã Raed Jawahery Executive Manager Mirano Group.

Aceasta longeviva colaborare a fost marcata in octombrie prin deschiderea primului magazin dedicat Delsey in Galleria Mall Arad dar si prin includerea ideii de deschidere de noi magazine Delsey in strategia Mirano Group pentru 2012.

O explicatie pertinenta pentru patrunderea foarte puternica a acestui brand de calatorie pe piata romaneasca este oferita de principalele avantaje competitive ale produselor Delsey: materialele extrem de usoare din care acestea sunt confectionate si asigurarea unui sistem anti efractie patentat a fi infailibil.

Toate aceste caracteristici au facut ca produsele Delsey sa inregistreze vanzari mai mult decat satisfacatoare atat pentru compania producatoare cat si pentru importatorii lor exclusivi: Suntem mai mult decat multumiti de evolutia vanzarilor Delsey in Romania pentru ca am oferit intotdeauna produse de calitate pe care consumatorii romani le-au investit cu incredere si chiar fidelitate. Acest lucru s-a transformat in cifre permanent crescatoare si in rezultate financiare optime pentru ambele parti., completeaza Jawahery.

 

 Despre Delsey

Brand frantuzesc cu o traditie de peste 60 de ani, Delsey este lider de piata in materie de accesorii de calatorie in Franta si unul dintre cele mai importante nume pe piata internationala de profil.Cu magazine in peste 110 tari din toata lumea, Delsey este considerat principalul concurent Samsonite pe acelasi segment de piata.






Delsey exclusivitate aniversare