Xprot si Cosolid anunta promotia de Craciun. Cadouri inedite de Craciun cu Xprot.

Xprot si Cosolid anunta promotia de Craciun. Discounturi intre 50% si 62% la singurele solutii hardware de securitate calculator, de pe piata interna.
In luna Decembrie 2010, poti achizitiona o solutie Hardware E-Lock Control Parental cu doar 69 lei sau solutiile hardware de securitate impotriva oricarui virus, Icebox si Hd-Recovery cu doar 89 lei.

Lider pe piata mondiala, definit prin seriozitatea de care a dat dovada colaboratorilor in decursul unui timp indelungat, firma Cosolid a dezvoltat solutii de securitate informatica de o calitate superioara prin imbinarea tehnologiei hardware cu software. Produsele dezvoltate de firma Cosolid se diferentiaza fata de alte solutii pe piata tocmai datorita structurii de abordare in ceea ce priveste securitate informatica.
In colaborare exclusiva cu Cosolid Suedia, firma Globaltech Srl va ofera solutii de securitate informatica, solutii ce depasesc atat prin calitate cat si prin structura orice solutie antivirus prezenta in momentul de fata pe piata interna:E-lock, Hd-Recovery si IceBox.

Globaltech Srl este Compania din Constanta, cu o experienta de 8 ani pe piata. Cercetarea si dezvoltarea permanenta s-a datorat echipei de tineri, dornici permanent sa depaseasca orice provocare, identificand solutii pentru orice noutate tehnologica intampinata de catre clientii Companiei. Pe langa celelalte activitati desfasurate de Companie, prin Parteneriatul dezvoltat cu Cosolid Suedia, Globaltech este singurul importator de pe piata interna a celor mai performante solutii Hardware de securitate informatica si Control Parental.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.xprot.ro.

antivirus hardware control parental xprot cosolid