WebDev CodeCamp 27 - 01 aprilie 2011 si SQLDev Codecamp 03 - 08 aprilie 2011 la Sinaia

Asociatia Romana a Utilizatorilor .NET (RONUA) cu sprijinul Asociatiei Expertilor in Tehnologia Informatiei din Romania (AXTI) organizeaza cele mai importante evenimente pentru dezvoltatorii in aceasta primavara (martie si aprilie 2011)

WebDev CodeCamp va avea loc in perioada 27 martie - 01 aprilie 2011 iar SQLDev Codecamp in perioada 03-08 aprilie tot la Sinaia.

Inscrie-te la serminarii accesand formularele de la adresele web: http://newsletter.ronua.ro/webdev/?src=fbgroupmsg pentru WebDev CodeCamp si http://newsletter.ronua.ro/sqldev/?src=fbgroupmsg pentru SQLDev Codecamp.


Amintim cateva din binecunoscutele beneficii cheie pentru participanti:

1. Agenda special creata pentru dezvoltatorii care vor sa invete prin cod, nu prin power point.

2. Subiectele propuse pentru cele 5 zile sunt de un real interes si pot fi consultate in extenso aici

http://newsletter.ronua.ro/webdev/?src=lievent sau http://newsletter.ronua.ro/sqldev/?src=lievent click Agenda

3. Invatare prin focalizare exclusiva ! In afara mediului de la servici, intr-un timp relativ scurt, se pot asimila noutatile din domeniu

4. Fiecare participant va primi un tricou RONUA si o diploma de participare.

5. In ultima zi se va explora si coda Windows Azure (inclusiv module de Service Bus/AppFabric)! respectiv coda solutii de BI (Business Intelligence)!


Agenda evenimentului, proforma si contractul pentru cei interesati se vor descarca de la urmatoarele adrese web: http://newsletter.ronua.ro/webdev/?src=lievent respectiv http://newsletter.ronua.ro/sqldev/?src=lievent


Aurelian POPA

0722212101

aurelian.popa@ronua.ro

http://www.ronua.ro