Watchshop.ro lanseaza o colectie de cadouri pentru cei care sarbatoresc Constantin si Elena

Watchshop sarbatoreste Sfintii Constantin si Elena, pe 21 mai, prin reduceri de pana la 40% la colectii speciale de ceasuri care includ zeci de modele de la cei mai cunoscuti producatori: Seiko, Invicta, Swiss, Romanson, Nautica, Orient, Festina si nu numai. 



Aproape 2 milioane de romani poarta unul din numele sfintilor Constantin si Elena, sarbatoarea fiind un prilej de a oferi un cadou important, practic si pretios persoanelor dragi. Buchetele de flori oferite doamnelor cu aceasta ocazie pot fi insotite de un ceas deosebit ales de pe Watchshop.ro, iar barbatii vor aprecia intotdeauna un ceas barbatesc, original si de foarte buna calitate.



Pentru serile de vara sofisticate si suita de evenimente ce probabil si-a facut loc deja in calendarul tau, trebuie sa vizitezi pagina dedicata ceasurilor Timex in care vei gasi modele deosebite cu reduceri de pana la 40%. Pentru barbati sau de dama, modele simple sau sofisticate, ceasurile Timex nu iti vor trada niciodata asteptarile, aducand stilului tau un plus de personalitate si distinctie.



De preturi speciale beneficiaza in aceasta perioada si un numar mare de ceasuri solare elegante care nu necesita schimbarea bateriei sau intoarcerea unui mecanism pentru a arata mereu ora exacta. Ceasurile solare sunt oferite in aceasta perioda cu discounturi de pana la 25%. Seiko, Q&Q, Citizen sau Casio sunt doar cateva branduri care propun astfel de modele din ce in ce mai populare.  Oferta de ceasuri Watchshop.ro este valabila si in showroom unde pot fi vazute si probate mare parte din modelele prezentate pe site, inclusiv toata colectia de ceasuri Fossil.  



Descopera cadoul perfect din numeroasele oferte active in magazinul online si cere mai multe informatii echipei de suport care este oricand gata sa te ajute sa alegi sau sa rezolvi orice problema. Chiar daca produsul ales nu se va potrivi perfect gusturilor persoanei careia il oferi, ai posibilitatea, prin politica de returnare a comenzilor Watchshop.ro, sa returnezi sau sa schimbi modelul ales initial. In plus, orice produs de pe site sau din showroom este insotit de un certificat de garantie.



Watchshop.ro este magazinul online dedicat stilului si elegantei. Ofertelor extrem de generoase de ceasuri se alatura si colectii de accesorii sau bijuterii, incepand de la inele, cercei, bratari si pana la brelocuri sau butoni.