WatchShop – Paradisul online al ceasurilor de mana

WatchShop este alegerea optima pentru achizitionarea online sau offline de ceasuri de mana pentru barbati sau pentru femei. 

WatchShop este dedicat in totalitate vanzarii de ceasuri de mana, pentru toate gusturile si toate buzunarele. Este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania. Produsele pe care le pune la dispozitia clientilor sunt selectate cu atentie, iar portofoliul WatchShop cuprinde peste 4000 de modele de ceasuri de la mai bine de 40 de producatori de renume cum ar fi Citizen, Calvin Klein, Seiko, D&G, Hugo Boss, Fossil, Casio, Swatch, Sector si Tommy Hilfiger, renumele brandurilor fiind unul dintre cele mai bune motive pentru a va increde in calitatea produselor oferite. Pe langa brandurile mentionate mai sus WatchShop este  si importator unic, in Romania, al brandului Junkers si al brandului Zeppelin.

Va fi usor sa alegeti un ceas de mana potrivit gusturilor si bugetului dumneavoastra, indiferent de stilul dumneavoastra vestimentar: WatchShop ofera atat ceasuri la preturi accesibile, cat si ceasuri de lux, potrivite pasionatilor de ceasuri. In cazul in care ati reperat un ceas care va place foarte mult, dar nu vi-l puteti permite momentan, WatchShop va vine in ajutor cu multiple modalitati de plata, printre care plata in rate fara dobanda prin diverse carduri de credit. 

Ei isi incurajeaza clientii sa opteze pentru shoppingul online, deoarece aceasta este tendinta generala a epocii. Deasemenea promoveaza aceasta directie a comertului venind in sprijinul clientiilor sai printr-o serie de avantaje cum ar fi : asigurarea returnarii banilor pe loc in cazul in care ceasul nu se potriveste, prin livrarea gratuita pentru comenzile de minimum 250 de lei si prin serviciul de ambalare cadou al produselor comercializate. 

Un alt avantaj important este acela ca va puteti personaliza cadoul cu ajutorul serviciul de gravura laser pe ceas. In plus, livrarea se face in aceeasi zi in Bucuresti, pentru ceasurile disponibile din stocul propriu. In Showroom puteti gasi peste 900 de ceasuri pe care le puteti proba. 

Nu este de neglijat nici faptul ca WatchShop a castigat premiul pentru Cel mai bun magazin online la categoria Cadouri si bijuterii a Galei GpeC 2012 (Gala Premiilor e-Commerce din Romania). 

Despre WatchShop 

WatchShop este un magazin online activ din 2009, domeniul de activitate fiind dedicat in intregime ceasurilor de mana pentru barbati si pentru femei. WatchShop reprezinta cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania si este Membru Certificat al Asociatiei Magazinelor Online. Pentru a fi mai la indemana clientilor sai, WatchShop beneficiaza si de un showroom si magazin offline in centrul Bucurestiului.