WatchShop introduce returul gratuit pentru produsele comandate

Incepand cu data de 24 aprilie WatchShop introduce serviciul de retur gratuit pentru orice modele de ceasuri achizitionate online sau in showroom. 

WatchShop, cel mai mare magazin online de ceasuri din Romania, ofera clientilor una din cele mai puternice garantii din comertul online. Ceasurile achizitionate pot fi returnate in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.  In plus, pentru comenzile plasate incepand cu data de 24 aprilie 2014, WatchShop ofera si returul gratuit. Astfel, clientii magazinului online de ceasuri originale pot comanda si proba in liniste, iar in cazul in care produsul nu se potriveste, acesta poate fi returnat. 

Datorita serviciului foarte avantajos de retur puteti cumpara fara griji un cadou de la WatchShop, stiind ca persoana careia ii este detinat poate oricand sa isi aleaga alt produs daca cel oferit nu este un model care sa se potriveasca stilului personal. 

Returnarea gratuita se face prin apelarea serviciilor de curierat indicate de Watchshop. Detaliile privind conditiile de returnare si procedura de returnare pentru a benefica de gratuitate pot fi consultate pe site-ul WatchShop in sectiunea de retur gratuit.

WatchShop exista pe piata inca din 2009 si ofera o gama extrem de variata de ceasuri noi si originale, peste 4000 de modele de la 40 de marci, servicii de calitate, un sistem sigur de plata si acces la un showroom modern in care pot fi vazute si probate cateva sute de modele. 

In oferta WatchShop puteti gasi branduri apreciate precum Citizen, Seiko, Fossil, Casio si puteti comanda un ceas Guess, Boss, Festina sau orice alt model cu incredere, stiind ca toate produsele sunt de calitate superioara si autentice. WatchShop este deasemenea  si importator in Romania pentru ceasurile Junkers si Zeppelin. 

Magazinul online ofera metode sigure si avantajoase de plata. Puteti plati in rate fara dobanda prin cele mai cunoscute carduri de credit: Cardavantaj 6 rate, Bonuscard 8 rate, Raiffeisen Bank (12 rate), Start BT (6 rate), American Express (3 rate), Euroline (3 rate), Bancpost (3 rate). Plata online este usor de realizat si complet securizata. 

Fie ca doriti sa faceti un cadou sau sa va achizitionati un ceas original, WatchShop va sta la dispozitie cu produse noi si autentice, servicii de calitate si retur gratuit. Mai multe detalii pe www.watchshop.ro 

Powered by SEO monitor