Vrei sa vizitezi Kusadasi in 2018? Iata ce trebuie sa stii!

Kusadasi este una dintre cele mai populare statiuni din Turcia, asa ca daca nu te-ai decis inca asupra destinatiei de vacanta, afla care sunt motivele pentru care Kusadasi este varianta perfecta pentru un sejur de vis!

• Preturile

Aici preturile sunt mult mai mici decat in alte statiuni din Turcia, ceea ce inseamna ca intr-o vacanta in Kusadasi nu va trebui sa iti reprimi nicio pofta sau dorinta.

Soarele

Kusadasi are un climat tipic mediteranean, cu veri fierbinti si ierni blande, oferind un sezon turistic foarte lung. Statiunea este scaldata in soare aproximativ 300 de zile pe an. Pentru iubitorii de soare si plaja, cea mai buna perioada de sejur este din luna mai pana in octombrie. Este important de precizat ca in lunile iulie si august umiditatea si temperaturile sunt ridicate si pot genera o stare de disconfort.

Plajele

Apele de un albastru cristalin si nisipurile aurii sunt doua dintre motivele pentru care mii de turisti aleg in fiecare an sa isi petreaca vacanta pe litoralul turcesc. Printre cele mai populare plaje se numara Ladies Beach, datorita distantei foarte mici fata de centrul statiunii, dar si a falezei pline de cafenele, baruri si restaurante. In orice caz, indiferent de plaja pe care alegi sa iti petreci sejurul, Kusadasi este o statiune ideala pentru vacanta de vara.

Portul din Kusadasi

Aici vei intalni cel mai mare port din Turcia. Turistii pot inchiria zilnic barci sau un yacht privat pentru a petrece o experienta deosebita pe mare. De asemenea, portul este locul pe care majoritatea turistilor il viziteaza seara pentru a lua o cina delicioasa intr-unul dintre nenumaratele restaurante. 

Shopping

Vechiul si binecunoscutul Bazaar este locul unde vei gasi piete superbe, pline de culoare, arome, sunete si imagini unice. In plus, la doar 75 minute de mers cu masina se afla Izmir, al treilea cel mai mare oras din Turcia, unde vei gasi un centru comercial si industrial extrem de ofertant. 

Viata de noapte

In cazul in care consideri ca viata de noapte este un aspect esential pentru o vacanta reusita, atunci Kusadasi este, fara indoiala, destinatia ideala! Cunoscuta pentru atmosfera unica din cluburi si baruri, statiunea iti ofera garantat acea senzatie de vacanta pe care o cauti impreuna cu prietenii tai. Iar daca esti in vacanta alaturi de familie si iti doresti o noapte relaxanta, exista numeroase baruri mai mici, in toate zonele din Kusadasi, cu vedere catre Marea Egee. Majoritatea dintre acestea au muzica live, asa ca vei trai o experienta turceasca autentica.

Pe scurt, Kusadasi este destinatia turistica perfecta, indiferent de scopul vacantei tale (shopping, distractie sau relaxare). Astfel, daca inca nu ti-ai rezervat un sejur, este momentul sa studiezi cele mai avantajoase oferte de vacante si sa iti asiguri o vara de neuitat!

Pe site-ul Christian Tour preturile pentru aceasta destinatie pornesc de la 325 € – pachetul include 7 nopti de cazare intr-un hotel de 3*, in regim all-inclusive, si transport cu avionul din Bucuresti. 

kusadasi agentie turism vacante reduse