Vrei sa slabesti pentru plaja? Iata ce modele de bicicleta fitness te pot ajuta!

Imbunatatirea starii generale de sanatate si sculptarea corpului nu sunt obiective pe care sa le atingi numai odata cu venirea verii, insa venirea sezonului iesirilor la plaja si piscina parca ne determina sa cautam o schimbare in bine. Astfel, antrenamentele pe bicicleta fitness efectuate cu regularitate (de cel putin 3 ori pe saptamana) te pot ajuta sa ajungi la greutatea corporala propusa si sa mentii un aspect armonios al corpului. Pe langa beneficiile estetice, exercitiile frecvente pe bicicleta fitness iti vor imbunatati sistemul cardiovascular, te vor ajuta sa eliberezi stresul acumulat si iti vor oferi un somn odihnitor, de calitate. 

Lipsa timpului este printre cele mai mari obstacole de care trebuie sa treci pentru a putea urma corespunzator un program de exercitii fizice, iar cea mai buna rezolvare in acest sens ar fi sa folosesti o bicicleta fitness chiar in confortul propriei locuinte. Pe langa orele pe care le castigi exersand acasa, printre beneficiile detinerii unui astfel de aparat se regaseste si faptul ca igiena aparatului este sub controlul tau, iar vestimentatia din timpul antrenamentelor nu va mai fi o problema.  

In cazul in care ai decis ca este momentul sa obtii rezultatele sportive pe care le doresti intr-un mod confortabil si eficient, iata cateva modele de bicicleta fitness pe care le poti gasi pe Sport-Mag.ro la preturi speciale: 

Bicicleta Mecanica Sportmann RW-18.2 
Acest model de bicicleta fitness este destinat persoanelor care vor sa introduca efortul fizic in rutina zilnica. Este confortabila si silentioasa, iar materialele din care este confectionata garanteaza o utilizare sigura si indelungata. Ofera stabilitate, are sa reglabila, iar calculatorul cu care este dotata ofera functii precum odometru, distanta parcursa, timpul de antrenament si viteza de pedalare. 

Bicicleta Magnetica inSPORTline Xbike Lite
Marele avantaj al acestui model de bicicleta fitness este ca poate fi pliata, oferind posibilitatea de depozitare in spatii mici (in debara, sub pat, etc) in timpul in care nu este folosita. Este compacta, usor de folosit si dotata cu senzori de puls in manere si calculator ce poate afisa timpul, viteza, distanta parcursa, caloriile arse si alte informatii utile.

Bicicleta Fitness Hiton Racer K2
Utilizatorii care au trecut deja de “primele pedale” vor aprecia faptul ca volanta acestui model de bicicleta stationara cantareste 5 kg, astfel incat pot fi efectuate atat antrenamente usoare, cat si unele foarte solicitante, avand posibilitatea de a tonifia si dezvolta musculatura picioarelor intr-un timp relativ scurt. Saua este foarte confortabila, reglabila, iar calculatorul ofera numeroase functii de monitorizare a exercitiilor, precum timpul, distanta, viteza de pedalare sau numarul de calorii consumate.

Bicicleta Magnetica SCUD V-Fit
Aceasta bicicleta fitness este ideala pentru cei care deja au experienta in diverse tipuri de antrenament menite atat sa-ti sculpteze trupul, cat si sa-ti mareasca rezistenta la efort sustinut. Volanta este de 8 kg, permite 8 niveluri de reglare a rezistentei, saua este confortabila si reglabila, ghidonul ofera senzori de puls si posibilitate de reglare, iar calculatorul din dotare te va ajuta sa progresezi de la un antrenament la altul, solicitandu-ti musculatura in mod ideal. 

Bicicleta Recumbent inSPORTline inCondi R60i 
Constructia robusta si pozitia comoda recomanda aceasta bicicleta fitness pentru folosirea chiar si in conditii de mobilitate redusa, astfel incat persoanele varstnice sau cu exces de greutate vor avea posibilitatea de a exersa confortabil. Pe langa functionarea silentioasa, calculatorul cu multiple functii si volanta de 9 kg, acest model de bicicleta fitness iti permite sa dozezi foarte precis efortul, oferind nu mai putin de 32 de niveluri de rezistenta. Fiind un model foarte performant, bicicleta poate fi conectata prin Bluetooth la orice device inteligent, oferind o varietate de programe de antrenament si plimbari in diferite locuri, precum pedalarea prin Alpi sau o tura lejera prin orice capitala a lumii.

bicicleta fitness sport-mag