Vrei sa achizitionezi biciclete pentru copii? Iata un mic ghid care te va ajuta sa iei cea mai buna decizie!

Copiii adora sa iasasi sa se plimbe cu bicicleta. Cu siguranta, si tu iti amintesti prima taexperienta si cu cat entuziasm ai primit unul dintre cele mai ravnite cadouriale copilariei. Chiar daca a trecut mult timp de atunci, cu siguranta itiamintesti emotia si bucuria care te-au invadat in momentul in care ai reusit saiti tii echilibrul pe bicicleta. Ca un impatimit al ciclismului, sigur iti dorestisa ii insufli si celui mic o parte din pasiunea ta pentru sportul pe douaroti.Te gandesti catre ce modele de biciclete copii sa te indrepti?

Ei bine, in acest articol vei descoperi un ghid de achizitie care te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Poate primul tau gand este sa astepti cativa ani, inainte sa achizitionezi biciclete copii, tocmai din motivul ca cel mic nu se va putea bucura prea mult de acest cadou. Dar pe de alta parte, nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru a-l face pe cel mic sa indrageasca pedalatul. Copiii cresc mult prea repede si de ce sa nu profiti de aceste momente si sa va bucurati impreuna de o pasiune comuna?

Conform specialistilor, perioada de invatare a copiilor poate incepe in jurul varstei de trei ani. Pentru a deprinde perfect tehnica de pedalare si a trece mai usor peste teama de inceput, acestia trebuie sa aiba biciclete pentru copii de varsta lor. Pe piata exista o gama variata de biciclete copii, dar inainte de a face orice alegere, asigura-te, in primul rand, ca micutul tau se simte confortabil in sa.

Poate cel mai important aspect dintre toate este sa tii cont de preferintele celui mic, pentru ca e posibil sa risti sa nu o foloseasca. Indiferent de dotarile tehnice sau de performanta acesteia, iti recomandam sa ajungi la un numitor comun cu cel mic si sa alegi modelul de care s-a indragostit pe loc, chiar daca peste un an sau doi va trebui sa o inlocuiesti pentru ca nu i se mai potriveste.

Cu siguranta vei vedea in jurul tau exemple de parinti care cumpara biciclete pentru copii mult mai mari pentru dimensiunile pe care le au acestia.

Sfatul nostru este sa nu achizitionezi niciodata biciclete pentru copii neadecvate inaltimii prichindelului tau. Daca pentru tine nu o faci, de ce pentru el crezi ca ar merge?

De cele mai multe ori, este bine sa eviti variantele de biciclete pentru copii ieftine, care vin dotate cu suspensii. Pretul mic combinat cu echipari sofisticate demonstreaza o calitate foarte slaba! Ca si in cazul modelelor de biciclete pentru adulti, cele mai bune suspensii sunt cele pe aer, cu toate ca vor fi mult mai costisitoare decat variantele pe arc. 

Recomandarea noastra este sa alegi un magazin de biciclete specializat cum este Veloteca. Aici vei gasi biciclete pentru copii adaptate oricarui tip de conformatie in parte, atat pentru fetite, cat si pentru baieti la preturi avantajoase. Ofera-i celui mic un cadou practic si util, de care sa se poata bucura in fiecare zi cu acelasi entuziasm.

 

 

 

biciclete copii; veloteca