Vrei o viata de lux? Cel mai bun studio face angajari in videochat!

Esti tanara, arati bine si ai o minte deschisa pe care vrei s-o folosesti in favoarea ta, alaturi de atuurile fizice? In acest caz, inseamna ca esti candidata ideala pentru oferta de angajari videochat pusa la dispozitie de Studio 20!     

Pentru a te prezenta la interviu, nu trebuie sa ai neaparat experienta, pentru ca trainerii Studio 20 iti sunt aproape si te vor invata tot ceea ce ai nevoie sa stii despre acest domeniu: 

- cum sa te comporti in fata camerei;  

- cum sa vorbesti si ce subiecte sa abordezi;  

- cum sa te machiezi;  

- cum sa te imbraci pe placul membrilor;  

- tot felul de trucuri care sa te ajute sa devii o adevarata maestra a seductiei, astfel incat niciun barbat sa nu iti poata rezista.    

Toate aceste calitati pe care le vei dobandi te vor ajuta sa faci performanta si sa iti indeplinesti obiectivele financiare. Tot ceea ne dorim de la candidatele care aplica pentru angajari in videochat in cadrul Studio 20 este seriozitate, implicare 100%, dorinta de a invata si o atitudine pozitiva.     

Alegand chiar acum una din ofertele de angajari in videochat propuse de Studio 20, ai sansa vietii tale de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna! Acest lucru se traduce prin bani suficienti sa-ti cumperi hainele de firma pe care ti le doresti si sa iti faci operatiile estetice dorite pentru a arata ca vedetele tale preferate. De asemenea, cu veniturile fabuloase pe care le poti obtine din angajarile in videochat marca Studio 20 ai posibilitatea sa calatoresti in cele mai frumoase locuri din lume, sa te pozezi pe cele mai exotice plaje si sa traiesti o viata ca-n filme.    

Totodata, alegand una din ofertele noastre de angajari in videochat din Romania, ai facut deja primul pas spre casa visurilor tale. Da, este adevarat! Colaborand cu Studio 20 ai toate sansele sa-ti cumperi o casa noua in timp record. Cum este posibil acest lucru?    

In primul rand, datorita unui comision standard de 50% din incasarile tale lunare, la care poti adauga numeroase bonusuri pentru a atinge pragul unui comision cumulativ de 65%:  

- 2% bonus daca lucrezi peste 90 de ore intr-o anumita perioada; 

- 5% bonus daca activezi peste 100 de ore in acea perioada; 

- 5% bonus daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari in perioada respectiva;  

- 5% bonus de fidelitate dupa 12 luni de activitate, ca urmare a angajarii in videochat la cel mai bun studio din tara si din lume.    

In al doilea rand, dupa minim 6 luni de la data angajarii in videochat la Studio 20, ai dreptul sa soliciti credite fara dobanda direct de la noi. In felul acesta poti sa-ti iei mai usor un apartament sau, in functie de preferintele tale, o masina de lux.    

Iar daca iti surade ideea unei angajari in videochat doar din punct de vedere financiar, trebuie sa stii ca videochatul reprezinta mai mult decat atat. Astfel, la Studio 20 vei avea de castigat inclusiv pe plan personal. Specialistii nostri se vor ocupa de tine pana in cele mai mici detalii, ca tu sa devii un model de top la nivel international. Oferta noastra include cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, cursuri de machiaj, fotogenie si telegenie, astfel incat vei putea ajunge un adevarat VIP in domeniu – punandu-ti farmecul personal si calitatile fizice in valoare la capacitate maxima. In final vei avea ocazia sa participi la festivaluri internationale de profil si sa castigi premii importante.    

Ne dorim sa te simti apreciata si increzatoare in fortele tale, asadar, nu mai sta pe ganduri si beneficiaza de avantajele de a fi model de videochat la Studio 20! Completeaza formularul de "Angajari in videochat"  disponibil pe site si vei vedea ca alaturi de noi, cele mai arzatoare visuri ale tale vor deveni realitate!

angajari videochat model videochat studio videochat