Vrei o tinuta inedita pentru orice eveniment? Alege din gama de articole vestimentare marca Ramona Badescu

 

 

Evenimente si ocazii speciale sunt suficiente in fiecare luna, este nevoie doar de tinutele necesare pentru a participa la fiecare. Pentru orice ocazie speciala, gama de articole vestimentare marca Ramona Badescu este disponibila pentru publicul feminin larg. Fiecare articol este creat in atelierele proprii si cusut cu iscusinta de persoane pricepute in domeniu.

 

Calitate, stil si unicitate. Acestea sunt cele trei caracteristici esentiale care pot descrie imbracamintea disponibila atat in store cat si pe site care au amprenta Ramona Badescu.

 

Categoriile de imbracaminte disponibile

 

Indiferent daca este vorba despre o iesire casual in oras sau o nunta, un botez, www.ramonabadescu.ro este locul ideal din care iti poti alege tinuta. De la rochii de ocazie pana la treninguri sau compleuri de culori inedite, toate sunt disponibile. Articolele sunt creatii proprii si atat cele deja disponibile, cat si cele care urmeaza sa apara, sunt bazate pe noile trenduri si preferinte in materie de fashion.

 

Orice femeie poate alege sa fie o zeita in fiecare zi, indiferent daca merge la cumparaturi sau la munca. Tinuta este aspectul cel mai vizibil pentru cei din jur si in functie de aceasta se formeaza o prima impresie despre tine. Este important cum te imbraci si cum accesorizezi fiecare tinuta.

 

Salopetele sunt la mare cautare in ultima perioada si cele de la Ramona Badescu pot fi alegerea potrivita pentru orice ocazie. Salopetele elegante, mulate pe corp, cu detalii interesante, din materiale fine si cu design unic, sunt articolul must-have pentru orice petrecere. Cele sport sau casual pot fi articolele de incredere, mereu la indemana.

 

Imbracaminte trendy pentru millenials

 

Pentru mamele ce-si doresc ca si copiii lor sa fie in pas cu moda, indiferent de varsta, pot fi asortati cu ea, datorita tinutelor si costumelor trendy de pe site. Gama de culori in care acestea sunt disponibile pleaca de la culorile neutre, care pot fi accesorizate cu orice incaltaminte, pana la galbenul ca de albinuta care lumineaza orice incapere, asortat cu zambetul inocent de copil.

 

Aceste seturi sunt disponibile atat cu maneca lunga cat si cu maneca scurta, astfel incat pot fi purtate indiferent de vreme. Atat mama cat si copilul pot crea o sedinta foto de neuitat, fiind imbracati in acelasi stil si culori, cu ajutorul produselor marca Ramona Badescu.

 

Pentru a vizualiza toata gama de produse disponibile acceseaza site-ul si pentru comenzi sau alte informatii poti suna la numarul 0762 812 854 sau 0751 355 989.