Vilegia Turism – partenerul de calatorie ideal

In momentul in care iei decizia de a calatori catre o destinatie anume, pregatirea pentru aceasta este unul dintre cei mai importanti factori pentru siguranta unui voiaj in conditii sigure, fara intamplari neprevazute. De aceea, consultarea unor profesionisti in domeniu devine o necesitate, dar si o adevarata provocare in cautarea unor solutii optime. Vilegia Turism devine astfel, raspunsul atat pentru calatoriile relaxante, la mare sau la munte, cat si pentru deplasarile de serviciu, deoarece este o agentie touroperatoare ce ofera servicii complete clientilor sai, prin care acestia pot beneficia de cele mai bune solutii la un pret optim.



Indiferent de scopul calatoriei, inaintea efectuarii acesteia trebuie luata in calcul o suma de factori ce optimizeaza parcurgerea traseului si conditiile de la destinatie. De aceea, Vilegia Turism ofera solutionarea transportului, indiferent de modalitatea de tranzit, prin rezervari de bilete de avion, de autocar sau microbuze, precum si inchirieri de autocar si masini (serviciul Rent-a-car). De asemenea, agentia propune pachete turistice complete, ce includ toate aspectele unei calatorii, de la trasportul aerian sau rutier, pana la cazari si mese.



Pe interfata virtuala a site-ului www.vilegia.ro sunt afisate cele mai accesate propuneri pentru vacantele si concediile turistilor, incluzand Early Booking in statiunile de pe litoral, pentru sezonul estival 2015. Statiunile propuse in aceasta categorie sunt, in ordine alfabetica: Cap Aurora, Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Jupiter, Mamaia, Mangalia, Neptun, Olimp, Saturn si Venus. De asemenea sunt incluse si ofertele de la mare si munte, statiunile montane incluse fiind: Azuga, Bran-Moeciu-Rasnov, Busteni, Ceahlau-Durau, Marginimea Sibiului, Paltinis, Poiana Brasov, Predeal, Sinaia si Transfagarasan.



Un exemplu pentru o destinatie de exceptie este Hotel Delta din Jupiter, ce se adreseaza in special familiilor cu copii. Vilegia Turism pune la dispozitia clientilor sai, dornici de a-si alege statiunea Jupiter drept destinatie in sezonul estival, toate detaliile despre conditiile din cadrul Hotelului Delta si a serviciilor oferite in cadrul grupului hotelier CoHotels. Astfel, aflam ca hotelul dispune de 274 de camere duble si 5 apartamente, servicii de cazare moderne, servicii de masa, facilitati la cazarea copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani. In afara de acestea, exista numeroase alte facilitati pentru toti turistii, precum spectacole de teatru, concerte, gratuitate pentru sauna si jacuzzi, discount pentru sezlonguri si umbrele, precum si un intreg arsenal de servicii destinate copiilor, incluse in programul Clubului Copiilor.



                Despre Vilegia Turism



Vilegia Turism este o agentie touroperatoare ce isi propune consilierea tuturor clientilor ce isi doresc o calatorie relaxanta si o vacanta ireprosabila. Standardele inalte si echipa cu o bogata experienta in domeniul turismului transforma ideile acestora in sfaturi eficiente oferite cu profesionalism clientilor agentiei. De asemenea, disponibilitatea 24h/zi, 7 zile/ saptamana, precum si termenul de raspuns rapid, de 2 ore de la primirea solicitarii, face ca Vilegia Turism sa fie un partener ideal pentru calatoriile clientilor sai, indiferent de destinatia acestora.



Powered by SEO monitor