Petrece vacanta in Eforie Nord - o statiunea in plina dezvoltare



Alegeti cazare ieftina in Eforie Nord in cele mai nou unitati de cazare atat la Vile, Pensiuni si Apartamente nou construite de minim 3* cat si la Hoteluri.

Peste 50 % din cei ce aleg statiunea Eforie pentru a petrece concediul o fac pentru tratamentele ce se pot efectua aici, restul o fac pentru ca au descoperit pe parcursul timpului ca este o statiune care ofera multa liniste si confort. Daca pana nu de mult erai mereu tentat sa apelezi la particularii care stateau la marginea drumului si te invitau sa stai la bloc, iata ca acum foarte multe hoteluri, pensiuni si vile ofera un confort sporit si preturi foarte accesibile pentru cazare si tratament.

 

Iata numai cateva exemple de astfel de vile care va asteapta in statiunea Eforie Nord, care si-au modificat atat calitatea serviciilor cat si preturile (care s-au adaptat situatiei de criza, dar s-au aliniat si la preturile practicate pe tot litoralul Marii Negre).

 

Vila Brasov este o vila de 3 stele, aflata in zona Steaua de Mare si care pune la dispozitia clientilor sai sase dormitoare duble complet utilate, la o distanta de numai trei minute de plaja. Pentru cei care vin cu masina proprie exista o parcare cu sase locuri, iar pentru iubitorii de gratar in aer liber exista desemenea posibilitatea sa-l faca in curtea interioara a vilei.

 

Pentru cei veniti la tratament balnear, distanta pana la centrul de tratament Efosan este de doar cinci minute. Este un loc ideal pentru concediu, indiferent care este scopul acestuia. Capacitatea de cazare este de 14 - 15 persoane.

 

Daca sunteti mai multe persoane si doriti mai multe locuri de cazare, dar doriti intimitate si va plac plajele largi, ar trebui sa alegeti Vila Royal  de 3 stele din Eforie Nord, situata in zona Belona. Aceasta va ofera o priveliste deosebita fie ca priviti spre lac, fie ca va indreptati privirea spre mare. Vila a fost data in exploatare in 2008, in plin sezon de boom in constructii si dispune de o arhitectura si de un confort greu de gasit la alte spatii de cazare de acelasi nivel de evaluare ( 3 stele).



Vila dispune de 17 camere duble, dotate cu pat matrimonial si complet utilate. Faptull ca toate camerele sunt dotate cu frigider mare si nu cu unul mic, gen minibar, arata ca proprietarii chiar si-au dorit sa ofere turistilor conditii excelente de cazare, care sa-i determine in anul urmator sa revina cu placere in aceiasi  locatie.

Alege oferte de cazare din Eforie Nord prin portalul de rezervari online : www.cazarepelitoral.ro , este singurul portal de rezervari cu sediul pe litoral in Eforie Nord si Mamaia ce ofera informatii 100% reala verificate de agenitii nostrii la cele mai bune tarife de pe litoral.

cazare eforie cazare eforie nord hoteluri eforie nord cazare ieftina in eforie pensiuni eforie nord