Vila La Mer locul tau de cazare pe litoral



Vara, soare, mare, litoral. Tu si familia ta sunteti in cautarea unui loc accesibil si placut de cazare in timpul vacantei. La Mer este locul potrivit. O vila de trei stele construita pentru confortul si satisfactia tuturor clientilor nostri. Ai ajuns la destinatia dorita. Vei adora camerele cu un design modern, dotate cu mobilier nou, LCD si cablu TV, baie proprie cu dus, internet wireless, balcon, aer conditionat si incalzire termica. Vila dispune si de un spatiu de joaca special amenajat pentru copii si parcare gratuita.

 

Va puteti pentrece serile calduroase de vara pe terasa vilei unde va asteptam cu muzica ambientala, servire ireprosabila si preturi atragatoare. Cafeneaua din incinta receptiei, unde puteti servi diverse produse calde sau reci, este locul ideal pentru serile lungi de discutii cu prietenii.

 

Toate dotarile pe care le doresti pentru o vacanta perfecta pe litoral. Iar pentru amatorii de plaja, dispunem de o terasa privata pe plaja Debarcader, cu sezlonguri, muzica ambientala, servicii bar si exclusivitate.

 

Pentru turistii care vor sa viziteze orasul Constanta, organizam excursii in toata regiunea Dobrogei, pe trasee cu obiective turistice specifice zonei si in plus oferim,ÅŸ la cerere, o serie de programe de aventura precum: tir cu arcul, scufundari, escalada si plimbari cu veliere.

 

 

 

La Mer, locul in care iti vei dori sa revii! Pentru rezervari, detalii si galerie de imagini va rugam sa ne vizitati online la adresa www.lamer.com.ro. Va asteptam!

 

 

cazare litoral vila turistica Eforie cazare Constanta rezervari camere litoral loc de cazare Mamaia