Velaria va invita sa faceti alegeri potrivite de perdele si draperii pentru orice spatiu

Atunci cand sunteti in cautare de textile pentru casa, cand este timpul sa alegeti perdelele si draperiile din locuinta va ganditi la paleta cromatica in primul rand. Conteaza insa ceva mai mult decat atat, calitatea materialului fiind cea care va trada ca ati facut sau nu o alegere potrivita. Pentru textile asa cum va doriti, care sa aduca o nota de eleganta si stil casei optati pentru ofertele de la Velaria.

Universul perdelelor si accesoriilor de care aveti nevoie

Din ratiuni practice, perdelele fac parte din decorul casei. Acestea indeplinesc insa si un alt rol, cel de a va oferi intimitate si la nevoie va scutesc de prea mult soare, prea multa lumina. Dat fiind ca sunt doua randuri de textile ce se suprapun si acestea vin intr-un decor deja creat, unde exista toate elementele bine puse la punct, alegerea nu este una usoara.

Regasiti la Velaria, cu pagina oficiala Velaria.ro, perdele si draperii pentru toate gusturile, precum si accesorii pentru acestea, sisteme de prindere. Nu stiti totusi ce este potrivit de ales? Preferati sa cereti consultanta echipei. Sfatul unei persoane avizate, ochiul format al unui cunoscator va ajuta sa faceti alegerea potrivita, estetic vorbind, insa si tinand cont de buget.

Regasiti aici perdele unicat, cele cu model minimalist, de lux, cele moderne sau atemporale, clasice. In functie de tipul de incapere si de reperele stilistice pe care deja le aveti va puteti tria optiunile in mare parte in functie de aceste tipuri de perdele. Cat despre draperii, acestea vin in completare cu stiluri la fel de diferite.

Velaria, locatie fizica si eshop

Locatia fizica, showroom-ul celor de la Velaria este in Iasi. Cine nu poate ajunge acolo insa, pagina online ramane calea de acces facil la acest univers al bunului gust in materie de textile precum perdele si draperii. Beneficiati de consultanta si masuratori, inclusiv de montaj la cerere.

Descoperiti ofertele curente, caci nu lipsesc reducerile aplicate diverselor tipuri de perdele.

Contact:

vanzari@velaria.ro

0774066516

0770774148

Str. Silvestru nr. 31, Podu de Piatra, Showroom Velaria, Iasi, Iasi

velaria.ro