Velaria - perdele si draperii pentru un design interior reusit

Velaria este eshopul potrivit daca iti doresti perdele si draperii care se incadreaza in tendintele actuale din lumea home & living. Probabil toata lumea atunci cand construieste o casa sau renoveaza, pierde extraordinar de mult timp cautand prin oras perdele si draperii care sa se potriveasca stilului pentru care au optat in interior, care sa mearga cu nuanta peretilor, cu mobilierul si celelalte obiecte de decor. Daca inca n-ai gasit ceea ce trebuie, Velaria poate fi solutia pe care o cautai.

Ce poti gasi aici

Accesand pagina oficiala www.velaria.ro vei regasi perdele si draperii moderne, cu model unicat, simple, clasice sau de lux. Poti opta pentru draperii din catifea, a caror luciu subtil ofera eleganta incaperilor casei, poti opta pentru cele din tafta sau jacard cu modele interesante, poate esti fan al stilului baroc sau poate preferi draperiile blackout ca sa dormi cat mai mult. Indiferent de ce preferinte ai, le regasesti intr-o varietate de dimensiuni. De asemenea sunt unele variante de perdele si draperii ce le poti comanda si la metraj daca iti doresti variante personalizate. Astfel tu ai certitudinea ca se vor potrivi perfect pentru geamurile tale. Vei gasi aici si toate accesoriile necesare, galerii din metal sau lemn, sine clasice sau electrice, magneti, butoni drapaj, naproane, seturi de canafi si multe altele.

Daca esti din Iasi, cei de la Velaria se deplaseaza si se ocupa chiar si de montajul draperiilor si perdelelor. Ofera chiar si servicii de cusut rejansa, dimensioneaza perdelele si draperiile dupa cerintele clientilor. Tot la Velaria vei regasi chiar si perne decorative colorate, simple sau cu imprimeuri interesante si chiar si cateva modele de tapet. La Velaria vei regasi chiar si sisteme de prindere pentru stor roman, ce sunt ideale intr-o bucatarie.

Chiar daca ai o locuinta amenajata intr-un stil modern, clasic, industrial sau vintage, la Velaria ai toate sansele sa gasesti draperiile si perdelele potrivite, de o calitate superioara. Acceseaza site-ul oficial www.velaria.ro si alege tot ce trebuie pentru a finaliza si intregi aspectul casei tale.

Contact:  0774066516 sau 0770774148

vanzari@velaria.ro

velaria.ro