Velaria - pentru draperii si perdele calitative si aspectuoase

Orice casa sau spatiu de locuit are nevoie de perdele si draperii la geamuri. Acestea sunt mai importante decat s-ar crede, deoarece mentin ochii curiosilor departe de intimitatea camerelor. Sunt ca o bariera care desparte mediul exterior de cel interior și in acelasi timp ofera un aspect mai placut si intregesc orice camera.

Perdelele trebuie alese in functie de culorile si stilul din fiecare camera, pentru ca fiecare element trebuie sa se completeze si sa formeze un cadru placut. Materialele din care acestea sunt realizate sunt importante din diferite puncte de vedere. Pentru un portofoliu bogat de perdele si draperii de modele, culori si materiale diverse, eshopul Velaria este alaturi de clienti cu produsele necesare. 

Cum se aleg perdelele si draperiile? 

Avand in vedere ca fiecare persoana este diferita, la fel vor fi si gusturile lor. Din acest motiv, pe Velaria.ro sunt disponibile variante care sa se potriveasca tuturor clientilor. Pentru cei care prefera modelele colorate, in nuante vibrante, care sa iasa in evidenta si sa aduca o pata de culoare camerei, draperiile verzi, albastre, galbene, turcoaz si altele de acest gen sunt cele potrivite.

Pentru cei care prefera stilul mai simplu, minimalist, culorile de bej, crem sau nonculorile ar putea sa fie cele potrivite pentru spatiile de acest gen. Acestea pot avea simple detalii adaugate la baza sau pe margini pentru un plus de eleganta sau o culoare la baza care sa se potriveasca cu lenjeria de pat sau canapeaua.

Elementele precum perdelele si draperiile trebuie alese atent, deoarece nu le schimbi in fiecare an. Sunt accesorii necesare de care se bucura fiecare persoana, dar care sunt schimbate doar atunci cand sunt curatate. Din acest motiv trebuie alese in functie de cat de usor se spala si se calca, materialul fiind cel mai important in aceasta ecuatie. Tot materialul poate da si gradul de opacitate necesar.

Pentru cei care vor sa aiba o camera fara nici un strop de lumina dimineata, la Velaria, draperiile Soft Venge sau Morino Antracit pot fi variantele potrivite, alaturi de altele. Toate acestea trebuie alese in functie de preferinte si spatiu, precum si de paleta de culori care picteaza fiecare incapere in parte.

Pentru a vizualiza toata gama disponibila din care puteti alege, accesati site-ul www.velaria.ro si pentru alte informatii sunati la numarul 0774066516 sau 0770774148.

velaria.ro