Vânzarea de containere maritime de 45 ft HC, caracteristici și avantaje

De mare interes pentru publicul vast astăzi, containerele marimite de 45 ft HC prezintă caracteristici care fac posibilă utilizarea lor într-o varietate de scopuri. Au dimensiuni diferite față de containerele de 45 ft standard, în sensul că înălțimea interioară este mai mare. Containerele de 13,7 metri lungime – ca să înțeleagă toată lumea despre ce dimensiune e vorba, vin ca alternative la spațiile tradiționale de depozitare, de organizare, chiar a celor locuibile.

Specialiștii în vânzarea lor, Euroluc Containers, le pun la dispoziția celor interesați, indiferent de numărul de unități dorit, fie din stoc propriu (în funcție de comandă), fie importate direct. Se regăsesc și în rândurile următoare câteva specificații cu privire la acestea, dimensiuni și posibilități de întrebuințare.

Containere de 45 ft HC, transportate la adresă, prin Euroluc Containers

Sunt varianta cea mai voluminoasă din rândul opțiunilor existente astăzi pe piață. Prezintă dimensiuni exterioare de 13,716m lungime, 2,43 m lățime și 2,89m înălțime și dimensiuni interioare de 13,51 m lungime, 2,35 m lățime și 2,69 m înălțime.

Volumul lor intern este de 86,1 m3 și prezintă o greutate maximă totală de 30, 30,4 tone.

Iată care sunt și câteva dintre avantajele pe care le prezintă acest tip de containere, de care se pot bucura cei deciși să realizeze o investiție în acest sens.

- pot fi amplasate modular, pentru a realiza construcții în proporțiile dorite. Spre exemplu, pot fi folosite pentru locuințe, cu posibilitatea de a le adăuga în dimensiuni atunci când situația financiară permite alte investiții. În acest sens, impozitul pe locuință este mai mic, ceea ce este și mai convenabil, dat fiind că în cazul construcțiilor cu stâlpi, impozitul este calculat pe amprenta la sol.

- se pot finisa în interior după bunul plac, deci prezintă flexibilitate din acest punct de vedere.

- sunt foarte rezistente la foc, pentru că sunt realizate din tablă durabilă. Cu o izolație potrivită vor fi cu atât mai eficiente.

- oferă posibilitatea de a le amplasa pe mai multe nivele, ceea ce le face potrivite și pentru construcții precum spitale, școli, magazine.

- se prind in prezoane, au structură metalică, deci vin cu avantajul rezistenței ridicate în caz de cutremure, prezentând o stabilitate mare.

Montarea și demontarea containerelor este de asemenea ușoară, deci vin și cu avantajul că pot fi remontate după necesitate. Bineînțeles că lista avantajelor poate continua. Cei interesați pot afla mai multe privind partea tehnică și de construcție a containerelor de 45 ft HC accesând site-ul euroluccontainers.ro, sau pot urmări echipa și pe rețele de socializare precum Facebook și Instagram.