Vacante cu reduceri de pana la 50 la lansarea Grupului Christian Tour

 

Asocierea celor patru mari agentii, considerata de specialistii in domeniu cel mai mare eveniment al anului, deschide o noua etapa in domeniul pietei de „travel“. Dupa patru ani de criza, obiceiul de consum, orizontul de asteptare si standardele turistilor s-au schimbat. Romanii isi doresc acum produse complete si pun un accent din ce in ce mai mare pe vacante sigure, garantate, la cel mai bun raport calitate pret. Pentru acest tip de pachet turistic un turoperator are nevoie de forta financiara, de experienta, de echipe specializate si mai ales de volume mari de turisti. Un trust de turism puternic inseamna forta de negociere cu partenerii straini, fie ei hotelieri, companii aeriene sau turoperatori locali. Ca prim efect, cresterea majora a numarului de turisti ai Grupului Christian Tour au dus la scaderea tarifelor pentru vacantele de anul viitor. Totodata membrii grupului lucreaza la un program inedit de fidelizare si bonusare, care ofera turistilor, dar si partenerilor revanzatori posibilitatea de a beneficia de discounturi, bonusuri si vacante incentive dintre cele mai apreciate. Acestea acopera o plaja diversa, de la sejururile interne, la pachetele exotice; de la calatoriile low cost, la vacantele clasice.

 

„Desi suntem un turoperator foarte tanar, experientele interesante pe care Pegas Holidays le-a avut pe pietele de turism in tari din interiorul sau din exteriorul Uniunii Europene ne-au condus catre o singura concluzie, considera Marius Pandel, manager Pegas Holidays. Vremea lupilor singuratici, a turoperatorilor izolati, oricat de puternici ar fi acestia, a trecut. Piata romaneasca nu putea face prea mult timp exceptie de la aceste tendinte. Viitorul este al celor care vor gasi cai de a lucra impreuna, de a strange la un loc experienta, forta financiara, volumele de turisti, profesionalismul si know how-ul celor mai buni din piata.“

 

„Intrarea agentiei Europa Travel in Grupul Christian Tour inseamna posibilitatea de a mentine cresterea sustinuta si constanta inregistrata in ultimii ani, prin suportul oferit de forta si notorietatea grupului in negocierile cu furnizorii, cu revanzatorii, implicit fata de turisti, este de parere Teodor Calimanescu, manager Europa Travel. Acest parteneriat contribuie la cresterea retelei de revanzatori, cantitativ si calitativ, ofera garantia unor servicii de calitate si a unei colaborari reciproc avantajoase. Astfel, ne vom alinia tendintelor din piata, de polarizare, de concentrare a resurselor, pentru a face fata provocarilor generate de piata turistica in schimbare si de criza economica globala. Am considerat ca este calea cea mai potrivita pentru a ne continua cresterea si pentru a dezvolta proiecte noi. Grupul Christian Tour ne ajuta sa crestem intr-un ritm sustinut, sa elaboram si sa lansam pe piata produse noi, sa marim cota de piata la nivelul numarului de turisti si sa devenim un nume pe piata turistica nationala si regionala“.



 

„Bibi Touring este, probabil, singurul dintre cei mai mari turoperatori dedicati exclusiv turismului intern. Suntem, asa cum sugereaza si numele nostru, specializati in vacantele pentru copii, parinti si bunici. Am intrat in Grupul Christian Tour ca sa unim un produs bun (turismul intern de la Bibi Touring) cu cea mai mare retea de distributie din tara (peste 1200 de agentii). Construim cu dragoste produse turistice proaspete, pentru vacantele romanilor in Romania. Pentru sezonul urmator vom oferi vacante la mare, la munte, in Delta si statiuni balneo, sigure, diversificate si accesibile. Prin aceasta fuziune, dorim sa acceleram cresterea noastra din 2012 si sa trecem la urmatorul nivel in evolutia agentiei si in relatia cu publicul larg“, afirma Adrian Voican, director Bibi Touring.

 

„Asocierea celor patru agentii nu va schimba cu nimic statutul turoperatorilor; fiecare va ramane specializat pe ofertele turistice pe care s-a consacrat, dar va prelua si oferte din catalogul celorlalti parteneri ai grupului, a declarat Cristian Pandel, manager Christian Tour . De exemplu, cine va vrea sa cumpere turism intern de la Christian Tour, va gasi oferte diversificate de la Bibi Touring, poate alege vacante low cost puse la dispozitie de Europa Travel sau pachete de lux oferite de Pegas Holidays. Aceasta colaborare va aduce o oferta bogata in agentii, o paleta mai larga de destinatii si turism la cele mai inalte standarde. Vrem ca turistii sa fie multumiti de raportul calitate-pret si colaborarea sa fie benefica turistilor.“

Evenimentul de lansare a Grupului Christian Tour va fi marcat printr-o conferinta de presa care are loc la Hotelul Howard Johnson, sala Arizona, pe data de 2 octombrie, de la orele 12.00. Gazda evenimentului este Dana Savuica. La final, vor fi oferite patru vacante prin extragere la sorti.



Informatii despre membrii Grupului Christian Tour

 

Christian Tour
- peste 100.000 de turisti in 2012
- 35.000.000 euro cifra de afaceri
- 1.200 agentii partenere
- peste 20 de masini de transport grupuri de persoane in flota proprie
- 16 zboruri charter pe saptamana
- 30 autocare charter saptamanal
- 82 circuite transport cu autocarul
- 75 circuite transport cu avionul

Pegas Holidays
- Initiatorul a doua concepte exclusiviste pentru Romania: Pegas VIP si Turbo Pegas. Prin Pegas VIP turistii sunt tratati regeste in vacante la hoteluri de patru si cinci stele, iar prin Turbo Pegas, touroperatorul aduce cele mai bune deal-uri in materie de vacante.
- Opereaza cu succes pe piete externe precum Bulgaria sau Turcia


Europa Travel
- Agentia de turism numarul unu pe low cost in Romania a carei oferta cuprinde sejururi (in destinatii precum Grecia, Turcia, Istanbul, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria), circuite, Revelion, Craciun, Paste, litoral Romania, bilete de avion, cazare hoteluri, carnaval, vacante exotice.
- Europa Travel a initiat proiectul „Toata Europa prin Europa Travel“ (alaturi de consultantul in turism Ciprian Enea), prin intermediul caruia au fost identificate, documentate, selectionate si vizitate cele mai interesante destinatii din Europa pentru care au fost realizate cele mai bune oferte de turism.


BIBI Touring
- Touroperator de top specializat exclusiv pe turismul intern, cu peste 1000 de locatii romanesti in oferta.
- A lansat inca din 2004, pentru prima data in Romania, conceptul „inscrieri timpurii” o initiativa curajoasa pentru anul respectiv, astazi - un program national de succes.
- O alta premiera pentru Romania, a fost lansarea in 2011 a conceptului „BEBE ALL – pentru toti copiii“ cu noi facilitati pentru trei grupe de varsta: bebe, prichindel si junior. Sunt oferite pachete cu gratuitati la cazare, meniuri speciale pentru copii, sterilizatoare de biberoane, carucioare direct de la hotel.








grupul Christian Tour vacante cu reducere