Va doriti sa deveniti model de videochat, dar nu stiti ce implica? Aflati acum!

Multa lume se intreaba ce anume presupune industria videochat-ului. De aceea, OnixStudio.ro vine cu o solutie la aceasta intrebare si raspunde, rand pe rand, la toate intrebarile pe care romanii le au in legatura cu acest job atat de controversat. De ce anume este nevoie pentru a intra in aceasta industrie? Ce echipament va trebuie? Pe ce site-uri sa navigati? Ce pseudonim sa alegeti? Si multe alte intrebari.

Echipamentul video

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti dupa ce v-ati hotarat sa deveniti camgirl este sa va asigurati ca echipamentul dvs. este adecvat, mai exact calculatorul si camera web. Un laptop cumparat in ultimii ani ar trebui sa fie potrivit pentru camming, dar cu cat mai puternic CPU si RAM, cu atat mai bine.

In ceea ce priveste dispozitivele pentru camere web, Logitech face in general cele mai bune imagini. Motivul pentru care sunt minunate pentru o fata de videochat este ca modelele HD au o calitate video si audio excelenta, astfel incat telespectatorii dvs. va vor putea vedea si auzi minunat. Acest lucru este important deoarece, cu cat aratati mai bine si sunetul se aude excelent, cu atat mai probabil cei din camera dvs. de chat vor deveni incantati de dvs. Camera este cel mai important lucru insa, din pacate, nu multe modele realizeaza acest lucru.

Sign-up-ul pe site

Odata ce ati ales echipamentul, tot ce va ramane este sa alegeti site-ul pe care sa faceti videochat. O recomandare ar putea fi OnixStudio, studio videochat Mures, deoarece are un trafic foarte bun in prezent.

Dupa ce v-ati inscris la OnixStudio, veti fi gata sa deveniti o fata de videochat reala si puteti sa incepeti sa difuzati. Un lucru pe care trebuie sa-l intelegeti este ca intr-adevar trebuie sa va rezervati ceva timp pentru a invata cum sa va administrati camera de chat. OnixStudio are o serie de aplicatii pe care modelele le pot folosi pentru a ajuta lucrurile sa fie mai interesante pentru telespectatorii lor prin oferirea de jocuri.

Alegerea unui nume

Inainte de a va inscrie pe contul de OnixStudio, trebuie sa va ganditi cu grija la care va fi numele dvs. de model. Este important sa incercati sa alegeti un nume care sa fie racoros si memorabil. De exemplu, va puteti inspira dintr-o revista sau sa asociati nume care va plac.

Este de obicei o idee buna sa creati cateva videoclipuri pe care sa le distribuiti pe profilul dvs., deoarece videoclipurile sunt populare si totodata o modalitate usoara de a obtine castiguri atunci cand difuzati. Puteti sa incarcati videoclipurile prin contul dvs. de model si sa setati pretul pentru fiecare. Apoi, cand cineva cumpara unul, vor primi automat un link de descarcare.

Daca doriti sa deveniti model de videochat, OnixStudio este locul pentru a incepe. Aici, salariile sunt cuprinse intre 700 dolari si 10.000 dolari, in functie de realizari. Sumele sunt reale, iar studio-ul va ofera posibilitatea de a va convinge de acest lucru singure. Vezi aici oferta de angajare videochat de pe OnixStudio si bucura-te de premiile cu ocazia sarbatorilor legale, de Craciun, Paste sau zile de nastere. De asemenea, nu uitati ca plata se face zilnic in prima saptamana, iar apoi saptamanal.

onixstudio.ro studio videochat Mures